BMW R1200 Retro - BMW bekræftet rygter, den kommer!
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jubii den kommer

BMW har netop bekræftet rygterne om en kommende R1200 Retro
Tommy Rønn
29/05-2013 kl. 14:00

Mange ægte BMW fans har længe ønsket en rigtig retro-maskine fra den tyske fabrik. Nu bekræfter BMW at den er på trapperne.

Naturligvis skal en BMW retro bygges over en bokser motor. Bokseren er jo netop BMW´s varemærke. Vi håber så på motoren i nyheden bliver nyeste aftapning af bokseren, med vandkøling, hvilket alle rygter også fortæller. Det betyder 125 hk og voldsomt moment i fremtidens BMW retro.

Hvis dette billedegæt kommer til at ligne den endelige retro fra BMW, kan det ikke gå galt for BMW. Stærk bokser, med moderne køreegenskaber og klassisk look. Det lyder som opskriften på sikker succes.

Del med en ven

0 personer snakker om “Jubii den kommer

  1. Billedet er ikke spejlvendt, for farverne i logoet på tanken vender rigtigt.
    Da kardantrækket sidder i højre side, er der formodentlig tale om en konceptmodel bygget på den tidligere model R 1200, for den nye har trækket i venstre side. På den anden side, hvis den nye Retro-model skulle være bygget over seneste opdatering, vil den jo ikke være retro.

  2. Den har ikke noget med BMW at gøre, det er et design forslag udarbejdet for Wunderlich af Nicolas Petit.
    BMW´s Retro modellen kommer til at bestå af den gamle luftkølede motor, opgraderet igen, og med USD forgaffel. Se Roland Sands Concept 90, som stadig har luftkølet motor, men USD forgaffel.

Skriv et svar

Giver børn en ny start