Jobopslag hos Norton - er du kvalificeret til jobbet?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jobopslag hos Norton

Er du kvalificeret til jobbet?
CO
23/05-2020 kl. 05:00

Er du en af dem der har krydset fingere for, at skandaleombruste Norton Motorcycles hurtigst muligt bevæger sig ind i smult vande, så er der godt nyt fra den historiske engelske motorcykelproducent.

For Norton Motorcycles er nemlig i fuld gang med at hyre nye medarbejdere.

En grotesk forhistorie afløst af håb

Du kender velsagtens til den problemfyldte forhistorie, der blandt andet omfattede regulær svindel med almindelige pensionopspareres midler. En ret bizar affære, hvor vi mod slutningen af den nærmest groteske historie erfarede, at producenten “lånte” reservedele fra kunders motorcykler, som var indleveret til service.

Fremtiden var mildest talt usikker for Norton, men da sorte skyer for alvor trak ind over virksomheden, trådte TVS Motor Company til som en frelsende engel, da den solidt funderede indiske virksomhed overtog Norton Motorcycles for £16 mio kontant.

Ny ejer forudser lys fremtid

Den nye ejer forudså en lys fremtid Norton Motorcycles, hvor den eksisterende medarbejderstab skulle forblive i virksomheden. Og det varede ikke længe, inden vi hørte om nogle af fremtidsplanerne for virksomhedenmed forudsigelser om hurtig genoptagelse af produktionen og efterfølgende ekspansion. 

Med fremtidsvisionerne på plads, varede det ikke specielt længe inden en engelsk direktør blev ansat.

En gylden chance for netop dig?

Men det bliver ikke den eneste nye medarbejder hos Norton Motorcycles.

For nu søger virksomheden nemlig nye medarbejdere, så her er der en gylden chance for motorcykelentusiasten med de rette kvalifikationer.

Vi tvivler på at indiske TVS tager nationalitet i betragtning, når de nye stillinger skal besættes. Så danske ansøgere burde være ligestillet med andre aspiranter. 

I jobopslagene ses blandt andet stillingsbetegnelser som Quality ManagerDesign EngineerPurchasing Manager med mere, så det er måske en ide at kigge forbi Norton Motorcycles´ hjemmeside, hvor samtlige jobopslag kan nærstuderes.

Det er nemlig slet ikke umuligt for en dansker, at blive ansat i et af verdens fedeste jobs.

Nogle husker måske danske Tue Mantoni, der i 2002 som 27-årig blev ny kommerciel direktør hos engelske Triumph Motorcycles.

Tue Mantoni's indsats og imponerende resultater imponerede globalt, og det kunne da være lidt fedt, hvis endnu en dansker markerede sig hos en historisk engelsk motorcykelproducent.

Ansøgere skal være indstillet på højt tempo og vækst

Men jobansøgere skal nok være indstillet på hårdt arbejde og nogen travlhed. Se lige afsnittene sakset direkte fra indholdet i nogle af stillingsopslagene.

“the successful candidate will be responsible for developing and driving forward a Quality strategy to support the business through a rapid period of growth”.

“Norton Motorcycles is expanding its production capacity”.

This iconic British brand has recently been acquired by Indian giant TVS, who are looking to invest in its product range and Design & Engineering capability here in the UK“.

Tre eksempler fra tre forskellige jobopslag, der vidner om planer for hurtig vækst, udvidelse af produktionskapaciteten og store investeringer.

Det forlyder iøvrigt, at der snart tilføjes yderligere stillingsopslag.

Det understreges altså med disse jobopslag, at TVS Motor Company var 100% seriøse, da vi hørte den nye ejers tanker vedrørende Norton Motorcycles fremtid.

For os med knap så imponerende eksamenspapirer – der ikke har en jordisk chance for at score en af disse stillinger – er det ret cool at få bekræftet, at der er fuld knald på hos Norton.

Nu venter vi bare på at se de første modeller rulle af samlebåndet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start