Jens Winther scorer hattrick som årets Honda værksted - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jens Winther scorer hattrick som årets Honda værksted

For tredje år i træk kan Jens Winther og besætningen lade sig hylde med titlen som årets værksted.
Steffen F. Olesen
22/02-2023 kl. 13:13

Jens Winther er blandt landets største forhandlere af Honda motorcykler. Men udover at sælge motorcyklerne, er det ifølge Honda Danmark lykkedes folkene i Roskilde, at være landets bedste til at servicere kunder og Honda motorcykler.
Det er kåringen som ”Årets værksted 2022” er det synlige bevis på.

Og det er en anerkendelse, som er værdsat hos den sjællandske virksomhed, der i mere end ti år har haft Honda-vingen på facaden og været autoriseret forhandler samt værksted, med en stor og loyal kundeskare til følge.

Vi er vanvittigt stolte og glade for udnævnelsen. Ikke bare i år, men for tredje år i træk, siger indehaver Jens Winther og fortsætter;
Vores dygtige mekanikere på mc-værkstedet, med værkfører Michael Krygermeyer i spidsen, gør hver dag deres bedste og det er et enormt skulderklap til hele teamet.

Mads Hansen (i midten) fra Honda Danmark overrakte trofæet til værkfører Michael Krygermeyer (th) og indehaver Jens Winther (tv)

Høj kundetilfredshed
Hos den danske Honda importør, Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S, som står bag kåringen af ”Årets Værksted 2022”, er man meget tilfreds med den indsats besætningen hos Jens Winther yder i dagligdagen for de mange Honda kunder.

Vi er meget glade for, at give prisen som ”Årets Værksted 2022” til Jens Winther Roskilde for tredje år i træk. Kunderne hos Jens Winther Roskilde er meget trofaste, fordi de ved, at de her altid kan stole på at få den høje Honda kvalitet og en værdifuld og ærlig rådgivning, når de overlader deres Honda til Jens Winther Roskilde. Det giver en høj kundetilfredshed, at Jens Winther Roskilde til fulde lever op til den standard Honda gerne vil stå for, konstaterer salgschef Mads Hansen fra den danske Honda importør.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start