Her er Årets Honda Værksted 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her er Årets Honda Værksted 2023

Jens Winther i Roskilde kan for fjerde år i streg bryste sig af titlen som Årets Honda Værksted.
Steffen F. Olesen
23/04-2024 kl. 08:07

For fjerde år i træk er gutterne hos Jens Winther i Roskilde rendt med titlen som Årets Honda Værksted.
En pris der ifølge Honda understreger værkstedets høje ekspertise og dedikation til Honda motorcykler, og en anerkendelse som besætningen er stolte af fortsat at få.

Jens Winther Roskilde har været autoriseret forhandler og værksted for Honda Motorcykler på den gode side af ti år, og har gennem alle årene været en stærk repræsentant for Honda.
Ikke mindst på værkstedet, hvor indsatsen altid har høstet stor anderkendelse fra kunderne gennem høj tilfredshed og loyalitet.

Michael Krygermeyer – som du ser holde den flotte pris på billedet over artiklen – er værkfører hos Jens Winther, og han er ikke bleg for at anderkende sit team af dygtige mekanikere for deres daglige indsats, som jo er afgørende faktor for at vinde denne prestigefyldte pris igen i år.

Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S – den danske Honda importør og afsender af prisen – er ikke overraskende yderst tilfredse med præstationen hos Jens Winther, og salgschef Mads Hansen fremhæver værkstedets evne til at opretholde høje standarder for kvalitet og service som afgørende for virksomhedens succes og vedvarende kundetilfredshed.

“Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Michael og hans team der tjener til inspiration for både importør og kolleger” understreger Mads Hansen.

Stort tillykke til Jens Winther og holdet på Maglegårdsvej i Roskilde!

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start