Japanske motorcykler mest driftsikre - utilfredse ejere
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Japansk er bedst – Vestligt vil vi helst eje

Japanske motorcykler er mest driftsikre, men ejere af japanske maskiner er mindre tilfredse med deres motorcykelvalg
Tommy Rønn
23/04-2013 kl. 19:00

Consumer Reports National Research Center, har undersøgt driftsikkerheden på mere end 4.000 motorcykler, og talt med ejerne om tilfredsheden med deres motorcykelvalg.

De japanske motorcykler er de mest pålidelige. Japanerne kræver færre reparationer, og er derfor mere driftsikre end motorcykler fra Europa og USA. Konklusionen er klar efter undersøgelse af 4.000 tilfældige motorcykler.

Spørges der til tilfredshed med ejerskabet af motorcykel, vendes det hele op og ned. Ejere af europæiske og amerikanske motorcykler, er mere tilfredse med deres motorcykel, når de sammenlignes med ejere af japanske maskiner.

Driftsikkerheden betyder åbenbart mindre end livsstil, for os motorcykelejere.

Del med en ven

0 personer snakker om “Japansk er bedst – Vestligt vil vi helst eje

 1. Stolthed – gætter jeg på. "Man" gør vel en ekstra indsats på at virke tilfreds med en maskine der ryster fra hinanden for at redde sin stolthed. Har selv haft stort set alle mærker (bortset fra HD) og det er japanerne jeg har været mest tilfreds med. Livsstil er oftest forbundet med HD kørere og der handler det om noget helt andet. Min maskine skal være pålidelig – min maskine skal være Japansk 🙂

 2. He he HD Fatdetså der blev du vist trådt over HD tæerene 😉 Altså Fatdetså, bare fordi en HD model er uden mange fejl betyder det jo ikke at det er sådan med alle modellerne. Gennemsnits HD er åbenbart for ringe 😉

 3. I vil ikke fatte det vel? H-D ryster ikke fra hinanden mere, og har ikke gjort det i mange år, det hører fortiden til, primært på de gamle forskruede før- og (lige) efterkrigs modeller, der blev hentet til landet. Tilsvarende englændere var sgu ikke bedre, efter hvad jeg har hørt, og hvor var japsernes kvalitet i den tid?

  De nye H-D kører upåklageligt, uanset model. Jeg har i hvert fald ikke oplevet andet. Som skrevet andet sted, havde jeg tvært imod problemer med min tidligere "skruzuki"

 4. Det kan sgu da godt være corolla´en er driftsikker.
  Men jeg drømmer altså stadig om Ashton Martin, eller hvad det nu
  er den hedder.
  Vestlige motorcykler har bare mere kant, og er mere interessante.
  Altså lige bortset fra BMW selvfølgelig, mc-verdenes svar på DR-K

 5. Ingen har trådt mig over tæerne. Har ejet og prøvet mange mærker blandt motorcykler gennem tiden, og det er kun ment som et godt råd – køb en HD og slip for at skrue hele tiden. Men som Kedde47 skriver: I vil ikke fatt det vel?

 6. HD fatdetså. En kollega har en ældre HD, den ryster og bæver og larmer, men han har aldrig skruet på den, da den bare kører og kører, uden problemer… Ville gerne selv prøve en HD en dag, så jeg kan tale med om det. Har dog prøvet en mellemstor Custom Honda og det var en fed nok oplevelse… Men har stadig en Harley prøvetur til gode. Desværre oplever jeg at HD ejere er nærrige med prøveture på deres HD´er.

Skriv et svar

Giver børn en ny start