James Bond kører Triumph i den nye No Time to Die
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

James Bond kører Triumph i næste film

Tiger 900 og Scrambler 1200 med i No Time To Die
Steffen Olesen
08/12-2019 kl. 10:25

Den store motorcykelmesse EICMA i Milano – Italien var knap nok overstået, før engelske Triumph lidt overraskende annoncerede endnu en spændende nyhed. Her på MagaCin kunne du i artiklen Triumph teaser for overraskende nyheder i November måned både se en teaser video samt læse, at briterne d. 3. December ville lancere den nye Tiger 900 i flere versioner.

Som sagt så gjort, og dagen efter lanceringen kunne du læse mere om de 5 udgaver af den Helt ny Triumph Tiger 900 her på siden. Vi har kørt forgængeren Triumph Tiger 800 ved utallige lejligheder, og kan bekræfte at modellen er yderst velkørende og kapabel i terræn. Derfor glæder vi os naturligvis til at køre efterfølgeren Triumph Tiger 900, der både efter de opgivne specifikationer og den officielle præsentationsvideo ser ud til at byde på masser af fede forbedringer og opgraderinger.

Se den officielle præsentationsvideo herunder.

Vi havde desværre ikke mulighed for at være til stede ved den officielle fysiske præsentation af de nye Triump Tiger 900, men man må sige at Triumph gav den gas ved eventen.

I videoen herunder får vi den første forsmag på hvad vi kan forvente, men som du kan læse længere nede, er den nye Tiger 900 faktisk allerede testet under barske betingelser.

Se endelig videoen herunder inden du læser videre om Triumphs engagement i den kommende nye James Bond film No Time To Die.

Som du så i videoen herover, skal man ikke kimse ad den nye lettere og stærkere Triumph Tiger 900, som tilsyneladende viser sig at være velkørende nok til omgås agenter med licens til at dræbe.    

Den kommende James Bond film No Time To Die er den 25. film i rækken, og har igen Daniel Craig i hovedrollen. Ingen rigtig James Bond film uden hæsblæsende kørsel på motorcykel, og i action filmen spiller flere Triumph modeller en rolle.

Agent 007 kører i filmen ikke blot i den klassiske Aston Martin DB 5, men også på en modificeret Triumph Scrambler 1200 XE med stivere fjedre… og vi får også den nye Tiger 900 at se i aktion. Folkene bag filmen rettede tidligt henvendelse til Triumph vedrørende brug af Triumph Tiger 800 til optagelserne, men den engelske producent foreslog selv at levere en tidlig udgave af Tiger 900.

Angiveligt fordi Tiger 900 gør det så meget bedre end Tiger 800, og promoveringen i en ny Bond film er nok heller ingen skade til.

Cool nok at vi får den nye Tiger 900 at se i aktion på filmlærredet allerede omkring sæsonstarten næste år.

James Bond filmen No Time To Die rammer biografernes lærred i April måned 2020

Se filmens officielle trailer herunder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start