Motorcykel-butikken Italian Bike Store går på pension
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Italian Bike Store lukker

Fantastisk motorcykel-butik går på pension
Tommy Rønn
20/03-2018 kl. 18:45

To fantastiske personer i den danske motorcykel-branche takker af for at nyde deres otium. Tom og Ketty bag Italian Bike Store vil nu nyde livet uden at skrue i motorcykler. De vil blive savnet i branchen.

Italian Bike Store har gennem mange år været en kapacitet i Danmark når der tales eftermonteret elektronik på motorcykler, solid know-how omkring italienske motorcykler og som managere bag mange danske racer-piloter.

Selv har undertegnede oplevet mange gode timer i selskab med de to inkarnerede motorcykel-entusiaster på racerbanerne, hvor Ketty gerne gav massage til os piloter efter løbene, og hvor Tom altid kunne komme med opmuntrende kommentarer, trods det faktum at jeg selv var konkurrent til deres piloter.

Her er teksten fra Italien Bike Store´s hjemmeside:


'Italian Bike Store siger farvel og tak for 27 dejlige år med motorcykler og racing, og vi takker alle vores trofaste kunder og samarbejdspartnere. Vi holder IBS-ophørssalg som starter lørdag den 31. marts kl. 10:00 – 15:00 med et stort åben hus arrangement, ophørssalget forsætter til og med den 1 maj for at tømme butikken og lageret på Ålekistevej i Vanløse, med gode besparelser som du selv er med til at forhandle om på dagene.


Vi går på pension efter 27 fantastiske år med motorcykler og især Ducati og roadracing som har været vores helt store passion. Vi vil også takke de hundredvis af dejlige mennesker som vi har mødt og nydt mange timer sammen med gennem årene.

Vi ses til IBS-ophørssalg. Kærlig hilsen Ketty og Tom Haasum.


Disse to herlige mennesker vil blive savnet. Håber de bibeholder interessen for motorcykler, så de i fremtiden fortsat kan træffes ved diverse udstillinger og arrangementer.

Kære Tom og Ketty. Vi på MagaCin.dk håber i får en fantastisk tid i jeres otium.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start