MagaCin skal lege med Troy Corser og BMW S1000RR 2015
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Inviteret af kongen himself

MagaCin skal lege med Troy Corser og BMW S1000RR
Tommy Rønn
10/10-2014 kl. 21:30

Til BMW Motorrad Tage i Garmish Partenkirchen i starten af juli, rendte MagaCin ind i Troy Corser i VIP presseafdelingen. Troy kender vi fra tidligere arrangementer, og efter den sædvanlige “hej hvordan går det” snak, tog det ikke lang tid før Troy ikke kunne skjule en BMW hemmelighed.

“Tommy, kommer du til Spanien og leger med mig til efteråret” spurgte Troy Corser os. Vi anede helt enkelt ikke hvad han talte om. “Hvis du holder mund, kan jeg fortælle spændende nyt”, lød næste sætning. Måske ikke det smarteste spørgsmål til en journalist!. “Der kommer en ny BMW S1000RR, der bliver helt vild og lynende hurtig. Den kommer til at slå den gamle med flere længder”, fortalte Troy.

Da vi kom hjem fra Garmish slog vi det ud af hovedet, da hverken Troy eller os var helt ædru til den store BMW fest, men få uger efter begyndte de internationale rygter at svirre. Måske var det ikke festsnak det hele fra Troy Corser.

Vi kontaktede BMW og fortalte vi var blevet inviteret af Troy Corser til første prøvetur på den kommende vilde S1000RR. Også BMW i Danmark lignede et stort spørgsmålstegn. Men efter nogle dage ringede BMW og sagde: “Tommy du har ret, den kommer, og eftersom i er blevet inviteret af Troy er vi jo nød til at sende jer afsted.”

Det betyder MagaCin søndag flyver til sydspanien, hvor Monteblanco racerbanen ved Sevilla, den nye vilde BMW S1000RR og Troy Corser står klar til at lege med os.

Troy Corser er en af de roadracing-piloter der har været aktiv på topniveau i længst tid i historien. Han startede i VM superbike i 1992, og har deltaget i VM Superbike og Moto GP hvert år helt frem til og med 2011. Han er dobbelt verdensmester i superbike, og er nu ansat hos BMW i udviklingsafdelingen. Vi må nok sande at vi i vores leg med Troy næste uge, trækker det korteste strå. Det gjorde vi også alle de andre gange vi legede med ham.

Det betyder vi bliver de første i verden der skal på den nye BMW raket, og allerede tirsdag aften vil de første oplevelser i sadlen på S1000RR være beskrevet her på siden.

Journalistlivet er hårdt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Inviteret af kongen himself

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start