Interessant nyt fra Piaggio - Mellemklassemotorcykel
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Interessant nyt fra Piaggio

Mellemklasse sports motorcykel muligvis undervejs
CO
10/07-2009 kl. 12:00

CEO for PIAGGIO, Roberto Colaninno, informerede for ganske nylig om Piaggio gruppens forretningsstrategi og udviklingsplaner for 2009-2012.

Selv om hovedparten af indholdet var en smule kedeligt, gemte der sig dog en enkelt interessant information.

Hvad motorcykler angår, agter gruppen at arbejde for vækst for de forskellig brands, også gennem udvikling af mellemklasse sports motorcykler.

Aprilia og Moto Guzzi har siden 2004 hørt til under samme paraply som Piaggio, og dette kan for visse personer (undertegnede inklusive), forårsage at fantasien efter sådan en udmelding løber løbsk.

På nuværende tidspunkt, og med de foreliggende informationer, vil det udelukkende være spekulationer at gætte på en sådan models motorstørrelse og konfiguration.

Men da Aprilia er Piaggio’s sports mærke og i forvejen deltager i WSBK, ville det være ikke utænkeligt hvis man fik en mellemklasse model fra Aprilia til at harmonere med supersport klassens reglement.

Med de stærkt begrænsede oplysninger fra Piaggio, er der jo også frit slag for at give fantasien frit spil. Der er nok ikke ret mange der ville være ked af at se en 600cc Aprilia blande sig i striden i supersport klassen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start