Indianerne på krigsstien med flere kommende modeller
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Indianerne på krigsstien

Adventure baseret på FTR 1200 og ny touring model
Steffen Olesen
20/04-2019 kl. 09:20

MagaCin's udsendte var på pletten, da den amerikanske motorcykelproducent Indian sidste efterår præsenterede den skarpe Indian FTR 1200. Læs mere om den officielle pressepræsentation der fandt sted i det fashionable Dock One i Köln her

Alle er vilde med FTR 1200. 

Pressen var mere end almindeligt begejstret over den skarpe FTR 1200, der udover en 1203cc V-twin med 120 hk , er udstyret med USD forgaffel, goodies som radialt monterede Brembo bremsecalipere og radial bremsemaster, 4.3″ TFT skærm i instrumenteringen og flere køremodes.

Altså en skarp kampberedt motorcykel fra Indian, der henvender sig til et yngre og mere sportsligt orienteret publikum end vi er vant til.

Publikums begejstring ved pressepræsentationen ville ingen ende tage… mellem dig og mig… så er det faktisk ved at være nogen tid siden, at en chefredaktør fra et norsk mc-medie bestilte en FTR 1200 til sin egen prvate garage… uden at have prøvekørt modellen.

De sidste bureaukratiske detaljer skal på plads, inden FTR 1200 meget snart kan leveres med dansk nummerplade monteret, og vi glæder os som gale til at teste modellen.

Imens vi venter på FTR 1200

Men imens vi venter, er vi stødt på nogle ret troværdigt og ret interessante rygter om flere kommende modeller fra Indian. Indianerne er tydeligvis på krigsstien når krigen om markedsandele udkæmpes.

Vi har tidligere omtalt, at Indian Motorcycles nok ikke gør sig så stor ulejlighed med udvikling af FTR 1200, for blot at introducere en enkelt model.

Registreringen af navne som Challenger, Raven og Renegade, indikerer ret kraftigt , at der er flere spændende nyheder på vej fra Indian.

Men rigtig interessant bliver det, når vi erfarer at en unavngiven kilde, har fremsendt et scannet billede af hvad der tilsynelandende er en fremtidig salgsbrochure til amerikanske Motorbike Writer.

Magasinet argumenterer i artiklen for, at vi kan se frem til flere modeller baseret på 1203cc motoren. Mediet skriver om tre fremtidig modeller som meget tænkeligt kunne være i støbeskeen.

En model med betegnelsen Tracker skulle blive frigivet i indeværende år, efterfulgt af en model ved navn Street i 2020, og måske lidt overraskende en Adventure model programsat til 2021.

Altså meget overbevisende argumenter for flere nye modeller fra Indian, men rygtebørsen stopper ikke her.

Spionfoto af ny touringmodel fra Indian

Spionfoto af ny touring model

Amerikanske Motorbike Writer viser nemlig også et spionfoto af en ny touring model fra Indian. Her skulle der være tale om en kåbeklædt touringmodel ved navn Raptor, der er udstyret med en 1770cc V-twin som yder 120 hestekræfter. En model der rent visuelt  læner sig op ad modeller som Street/Road glide fra Harley-Davidson.

Som tidligere nævnt glæder vi os rigtig meget til at prøvekøre FTR 1200… og ser frem til rækken af spændende nyheder fra Indian Morocycles.  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start