Indian og Victory motorcykler kommer til Danmark
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Indianerne kommer…

Spændende om cowboyderne fra Milwakee klarer kampen
Webmaster
28/12-2016 kl. 13:00

Den gigantiske motorcykelbutik i Horsens udvider med flere mærker. I fremtiden vil det ikke kun være nye Honda og KTM der skal vises frem hos Jensen Motorcykler, men også de ikoniske amerikanske mærker som Victory og Indian, får nu egen placering i udstillingen. En udstilling der også indeholder mellem 500 og 600 brugte motorcykler.

Jensen oplyser at de forventer at få alle Victory og Indian modeller i deres udstilling, og flertallet af modellerne vil kunne prøves af interesserede købere.

De nye mærker forventes at være klar i butikken til 2017 sæsonstarten.

Del med en ven

0 personer snakker om “Indianerne kommer…

  1. Mon ikke det er meget fornuftigt af Polaris at satse på Indian frem for at have 2 produkter, som henvender sig til stort set samme kundesegment.Men det bliver helt sikkert spændende at følge Indian som allerede var et ret godt brand inden de rigtgigt gik i luften.

  2. Synd at Victory udgår. Men det er nok rigtigt, hvad Jan6465 skriver.
    Har ellers set en del videoer på youtube om fremstillingen af Victory, som tyder på, at kvaliteten ikke har fejlet noget – tværtimod.

  3. Jeg er spændt på hvad Scout'en kommer til at koste hos Jensen. Hos Indian MC i Ringsted vil de have 310.000,-.

    I USA koster en Scout præcis det samme som en HD Sportster Forty-Eight. En Forty-Eight koster 202.900,- hos Caps-MC (ved godt at man ikke kan sammenligne direkte, men come on en forskel!).

    Krydser fingre for at Jensen vil sælge Scout'en til en pris der er lidt nærmere HD'en. Så er jeg game! 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start