I dag fik Indian FTR 1200 Carbon verdenspremiere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Indian FTR Carbon verdenspremiere

Modellen fik såmænd også lige en sprød Akrapovic udstødning
Steffen Olesen
01/05-2020 kl. 17:50

Du huskede forhåbentlig at kigge forbi Indian Motorcycles Yuotube kanal for at se verdenspremieren på den nye Indian FTR 1200 Carbon kl. 17.00 i dag?

Der er heldigvis ingen grund til at fortvivle, hvis du havde glemt forestillingen eller ikke lige fandt tid til at overvære begivenheden live. For eventen er naturligvis stadig tilgængelig, og du kan faktisk se den nye Indian FTR 1200 Carbon i videoen længere ned i artiklen.

Som du kan se i videoen, er Indian FTR 1200 Carbon sprøjtet til i kulfiber goodies som benzintank, forskærm og lygtehus, og modellen er såmænd også udstyret med Akrapovic udstødning.

Indian Motorcycle har for ganske kort tid siden udsendt en pressemeddelelse, hvor de væsentlige forskelle i forhold standard modellen beskrives som:

• Carbon fibre front fender

• Carbon fibre headlight nacelle

• Carbon fibre tank/airbox covers

• Carbon fibre passenger seat cowl

• Titanium Akrapovič low-mount exhaust in black

• ‘FTR Carbon’ branded centre console plate

Artiklen fortsættes under billedet

Vi prøvekørte som du ved Indian FTR 1200 R sidste år, og var svært begejstrede. Vi synes nemlig det er en utroligt underholdende og velkørende motorcykel, musikken der vælter ud af udstødningen er rigtig vellydende, og så ser modellen faktisk også ret cool ud i virkeligheden.

Der er vist ingen grund til at gå i detaljer vedrørende tekniske specifikationer, da hovedattraktionen i dag er orgiet i kulfiber samt den standardmonterede Akrapovic udstødning.

Udover videoen har Indian også stillet en række billeder til rådighed, og dem kan du naturligvis også nyde via billedgalleriet øverst.

  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start