Indian eFTR Jr. til ungerne - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Indian eFTR Jr. til ungerne

Elektrisk Indian til de 8-årige
Steffen Olesen
17/11-2020 kl. 11:04

#HandItDown
Sådan lancerer Indian Motorcycle en miljørigtig elektrisk motorcykel, der kan køres af børn fra otte-års alderen.
Et frisk pust fra den historiske amerikanske motorcykelproducent, der udover at tilbyde et nyt herligt legetøj til de yngste – som forhåbentlig udvider fødekæden af nye motorcyklister – nok også sigter efter, at indlemme flere individer i skaren af inkarnerede Indian tilhængere.
Se præsentationsvideoen for den nye Indian eFTR Jr. lige nedenunder, hvor fars dreng først fantaserer i sædet på en fuldvoksen udgave af FTR 1200, og efterfølgende udlever drømmen på den nye eFTR Junior i en mere passende størrelse.

I videoen spilles der ivrigt på følelsesregisterets strenge, hvor et af budskaberne er : “Børn vil gerne være lige som deres forældre, specielt når de kører motorcykel”.
For efterhånden mange år siden blev den (ofte tunede) store knallert med gear helt naturligt udskiftet med en motorcykel når kørekortet var i hus.
Nogle blev lige som i videoen inspireret af forældrene der kørte MC, og mange husker den første tur på motorcykel bag på en af forældrene eller en ældre søskende.
Men det behøver ungerne altså ikke længere vente på, for med Indian eFTR Jr. der i USA er prissat til U$ 749,99, kan livet som selvstændig motorcyklist indledes i en ganske ung alder.
Under dette afsnit kan du se yderligere en video med Indian eFTR Junior, hvor den stolte far og professionelle fotograf Scott Toepfer fortæller lidt om hvorfor han selv kører motorcykel, og at han hurtigt indså, hvor meget han ønskede at dele passionen for motorcykler med sønnen Levi.
Og som du kan se i videoen, er det vist et tiltag der passer fars dreng ganske glimrende.

Kan det blive meget bedre end en passioneret far og en frisk knægt, som deler interessen for motorcykler?
Du har naturligvis allerede spottet lighedstrækkene mellem Indian eFTR Jr. og Indian FTR 1200, der blev lanceret i en kodyl dækbrænder i Köln i 2018.
Læs også om vores testkørsel af Indian FTR 1200 R her, og se også MagaCin’s seneste minitest af den nye velkørende væsentligt billigere udgave Indian FTR Hooligan.

En fuldvoksen elektrisk udgave?
Det er endnu uklart om modelnavnet eFTR er forbeholdt modellen med efternavnet Junior, men det er et faktum, at Indian Motorcycle har indsendt ansøgning om, at få anerkendt navnet EFTR som registreret varemærke.
Det kunne betyde, at der i fremtiden bliver endnu større lighed mellem far og søns motorcykel, så de udover at dele passionen for motorcykler også kan dele stikkontakt.

Yderligere info om Indian eFTR Jr.
Læs mere om den nye eFTR JR. på Indian Motorcycle’s hjemmeside, hvor du også kan se, at der er strøm til 140 minutters kørsel i LOW mode med en tophastighed på 16 km/t og at batteriet drænes på 65 minutter ved kørsel i High Mode, hvor modellen Indian eFTR JR. render knap 25 km/t på toppen.

Hot or Not? – Vi kan ikke forestille os, at der er uenighed om, at det under alle omstændigheder er et rigtig frisk bud på introduktion til livet som motorcyklist for de yngste.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start