Yamaha sprøjter fornuftige modeller på markedet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Imponerende Yamaha

Yamaha sprøjter fornuftige modeller på markedet
Tommy Rønn
19/03-2015 kl. 15:00

De seneste par år har Yamaha kunnet fremvise salgsbare nyheder i en lind strøm. Tænk bare på de prisfornuftige MT modeller, den smukke Bolt cruiser og senest den sportslige Yamaha R3. Alle motorcykler i nogle klasser, hvor de har solgt rigtig flot.

Nu kommer Yamaha med endnu en nyhed, der med garanti vil sælge stort. Rygterne siger at nyheden kommer til at hedde MT-03. Altså en lillebror i MT familien. Motoren er den samme som i den sportslige Yamaha R3, der er på godt 300 ccm.

Med den 321 ccm store 2 cylindrede tvin fra R3 betyder det at modellen kommer til at yde 41,4 hk. Alt rigeligt til at gøre hverdagen sjov i sadlen på en kommende MT-03. Nogle rygter taler dog også om motoren kommer fra den asiatiske version af R3, der er på 250 ccm og yder 35,5 hk. Altså stadig rigelig til at gøre MT-03 sjov.

Ingen tvivl om en prisfornuftig streetfighter i stil med imponerende MT-07 og MT-09 kommer til at ramme rigtig mange danske købere. Desværre er der ingen der endnu ved hvornår den nye lille MT rammer markederne.

Del med en ven

0 personer snakker om “Imponerende Yamaha

  1. Kunne de måske finde på at give den et andet navn, så den ikke forveksles med den netop udgået MT-03…

Skriv et svar

Giver børn en ny start