2019-Opdateret Ducati Scrambler Icon får kurve-ABS
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ikonisk Scrambler får facelift

Både kosmetiske og tekniske ændringer på Ducati Scrambler Icons 2019-opdatering
Mathias B. Høj
10/09-2018 kl. 14:11

2019-versionen af Scrambler Icon fra Ducati er blevet opdateret på en række områder – men selvfølgelig uden at ændre designet så radikalt, at topsælgerpositionen kommer i fare. Den var i 2015 den 10. mest solgte MC over 500 cc i verden.

Sikkerhedsmæssigt er Icon blevet opgraderet med Bosch kurve-ABS, hvilket helt sikkert er et ekstra flueben til kravspecifikationen for nytilkomne motorcyklister.

Forlygten har nu permanent LED-dagslys, mens blinklysene automatisk slår fra igen. Og for yderligere at forkæle chaufførfingrene, er styrkontakterne til at navigere i LCD instrumentmenuen, som nu også kan vise tilbageværende brændstofniveau, blevet mere ergonomiske.

Sædet er blevet fladere og komforten skulle være blevet højnet med opdateret affjedring. Og den hydrauliske kobling skulle være blevet blødere og i øvrigt justerbar – som på forbremsen.

Scrambler-modellerne fra Ducati appellerer særligt til yngre og knap så performance-orienterede ryttere, som typiske Ducatikunder kan være. Her er mere fokus på at holde maskinerne letkørte, veldesignede og livstilsorienterede. Og navnlig for at forstærke det livstilsorienterede, har Ducati bl.a. lavet en Scrambler web radio, som føreren via Ducati Multimedia Systemet skulle kunne høre under kørslen.

Den opdaterede Scrambler bliver produceret fra starten af November og forventes i de danske butikker fra slutningen af samme måned. De danske priser er ikke offentliggjort endnu.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start