Her er de fem mest kiksede motorcykel-designs
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Idéen var god nok, men…

De skulle virkelig ikke have ladet designerne tage alle de stoffer
Mathias B. Høj
13/02-2018 kl. 10:47

Idéen var måske god på tegnebrættet og af en eller anden grund gik chefen med på det. Nogen motorcykler ser simpelt hen bare frygtelige ud og vi ville meget gerne vide hvorfor det egentlig gik så galt. Somme tider må man bare gisne. Her er fem eksemplarer der kan give mareridt.

Johammer Elektrisk MC

Ja, det er altid fedt når nogen tør eksperimentere med design. Men, altså, I ved godt jeres designer har ladet sig inspirere af dræbersnegle, ikk'?

Aprilia Moto 6.5

Aprilia lod den kendte designer Philippe Starck, som er mest kendt for sin juicepresser, designe en motorcykel. Med det resultat at motorcyklen har en forbavsende visuel lighed med en føntørrer eller andet husholdningselektronik.

Suzuki Intruder 150 CC

“Ja, altså vi gør den bare lidt mindre til indiske marked, ikke? Undtagen størrelsen på lygtehus. Og udstødningen skal også være stor, så motorcyklen ikke er fesen. Sørg for store brede udluftningskanaler til motoren, den kleppert. Nåh ja, der skal også være et gitter, så passagerens kjole ikke kommer i hjulet. Send mig designet i eftermiddag!”

AME Amazonas 1600

Når en militærjunta sætter sig på magten, forbyder import, men bestemmer at der skal produceres motorcykler NU, må man holde sin mund og bruge de dele der er. Amazonas har motoren fra en Folkevogn (som blev produceret på licens i Brasilien) og bestod mest af bildele. Den er kendt for hverken at kunne styre, bremse og affjedringen var lige så hård som Amazonas'en var lang. Også en nødvendighed, med en vægt på 408 kg.

BMW R 1200 CLC

Så skal de store Touring-Harley'er have konkurrence! Vores skal have ikke bare to, men fire lygter foran! Og masser af krom, spredt sådan lidt tilfældigt på nogle runde dele, der ikke rigtigt passer sammen.

Kender du andre rædderligheder? Tilføj dem gerne i kommentarfeltet.

Del med en ven

0 personer snakker om “Idéen var god nok, men…

  1. Der er da nogen stykker. En gammel MZ 150 f.eks. eller BFG som også er bygget på bildele, Suzuki Katana, Honda CX 500 samt CBX 1000… motoren er en perle men hold da k… hvor er resten af cyklen grim. BMW tager prisen med de grimmeste forlygte-designs på flere modeller. En R 1200 GS ligner osse et misfoster, men form follows funktion som bekendt.

  2. Ølkaplen: Lige med Katana, får du nok svært ved at overbevise folk.

    Bimota DB3 Mantra og første udgave af Morbidelli V8-

Skriv et svar

Giver børn en ny start