Hvis nu...VMAX var en racer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hvis nu…VMAX var en racer

Tilsæt clip-on - plus det løse
Mathias B. Høj
30/08-2019 kl. 08:58

En lille idé vi godt kunne tænke os at se på EICMA – om ikke andet, så for attraktionens skyld. En Yamaha Vmax i mere sportslig fremtoning.

Det er desværre ikke en model på markedet, men derimod fra ungarske Jakusa Designs. Til det mere gade/sportligt orienterede design er der anvendt komponenter, som er velkendte: lygtehus er den velkendte transformers-maske, som findes på Yamahas MT-10. Hajfinnen på tanken er en anden badass-detalje, ligesom den sportslig korte hale. Bemærk også hugger og plov, som også har fået velkendte Yamaha-striber, om end farven er behørig neddæmpet.

Hjulene har fået covers og sædehøjden er hævet, efter der er kommet clip-on styr. Og for at holde maskinen så ond som muligt, er alt i sort. 

Yamaha VMAX, som den blev kaldt efter 2009, er bl.a. kendt for at sine voldsomme accelerationer fra 1679 cc V4-motoren. Men trods opdateringerne gennem årene, har salget været begrænset – især efter powercruiser-konkurrenter som Ducati Diavel og til dels Triumph Rocket er kommet på markedet. VMAX bliver ofte customiseret – eksempelvis her – og har således også inspireret Jakusa Design.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start