Ducati Panigale R - Den bliver helt vanvittig dyr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hvem har penge nok ?

Den bliver helt vanvittig dyr
Tommy Rønn
26/11-2012 kl. 12:45

Med en pris på 480.000 kr., er Ducati Panigale S ABS en uhyre dyr motorcykel. Desværre er ingen i tvivl om Panigale R bliver endnu dyrere.

Danskere der kan bruge over 1/2 million kr. på en motorcykel kan tælles på få hænder. Sikkert er det, at fødderne ikke behøves til hjælp når der skal tælles danske købere.

Alligevel skal nyheden nok sælge nogle få her i landet, specielt efter de bedste racerpiloter har udtalt at Panigale R er markant bedre end Ducatis topmaskine Desmosedici.

Vores egen Carsten Olesen har prøvet Panigale, nemlig den uden R i efternavnet. Nyheden med det dyre R tør vi ikke engang håbe på at kunne låne hos den danske importør, da en sådan testtur vil koste importøren tusinder af kroner i værditab alene.

Hvor er det skønt med den slags ekstremer. Noget forbeholdt de få og meget rige. Produkter som os blandt pøblen kun kan drømme om.

At vi aldrig kan få råd kan også være ligegyldig. Som det kan læses i data på billede 3 er Panigale R ikke stærkere end standard versionen til sølle 370.000 kr. Så vi kan jo bare vælge den billige discount-version. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start