Teaser: Hvad pønser Kymco på?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hvad pønser Kymco på?

Er det en scooter? Er det en Superbike? Eller begge?
Mathias B. Høj
31/10-2019 kl. 07:19

En af de største overraskelser på EICMA-messen 2018 var præsentationen af en sand superbike fra Taiwanske Kymco. Og så var den endda elektrisk. 0-100 km/t på 2,9 sek. og 0-250 km/t på 10,9 sekund! Jo, vi skal helt sikkert forbi deres stand i år. SuperNex kaldes konceptet med den lynhurtige motorcykel.

En ny teaser er bundet op på SuperNex-navnet, samt navnet RevoNex. Teaseren viser intet om hvad det kan være, men antyder stemningen med elektrisk drivlinje, fleksibilitet og færre biler i (europæiske) storbyer. Desværre på en måde, hvor et af Internettets mest irriterende fænomener anvendes, nemlig Reaction videos. Så attraktionen i videoen er at se hvordan nogle personer reagerer på at se Kymcos nye køretøj på en Ipad. En video af nogle som ser video, med andre ord. Ingen slørede billeder af teknologi eller høj fart, som ellers næsten er standard i teasers.

Men det er værd at bemærke at flere af personerne i videoen anvender motorcykeltøj, så sandsynligheden for at der blot er tale om en bovlam scooter, er minimal. Håber vi. For det kunne sagtens være både scootere og motorcykler, som skal præsenteres på EICMA.

Kymco har allerede et brugbart koncept for at undgå lange opladningstider, nemlig et udskiftelig batterisystem, som blev præsenteret i forbindelse med elscooteren Ionex. Systemet er tænkt at blive anvendt på flere Kymco-produkter.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start