Husqvarna teamer op med Google - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Husqvarna teamer op med Google

Fremover kan du konfigurere din MX-cykel med hjælp fra Google
Steffen F. Olesen
25/07-2022 kl. 05:48

Afdelingen af Pierer Mobility Group med svenske farver har for nyligt lanceret en online konfigurator i samarbejde med Google, hvori du kan sammensætte din drømme-knoldhopper. Og selvom sådanne konfiguratorer er ikke nye i hverken motorcykel eller bilverdenen, betegnes systemet altså som en nyhed i Husqvarnas MX-afdeling.

I en pressemeddelelse fra Husqvarna, hvor producenten introducerer os til deres nye samarbejde med Google, står der også, at Unreal Engine er med i legen. Og for dig som bruger mere tid på at køre og pudse motorcykel end på at spille computer kan vi fortælle, at Unreal Engine er en 3D-computergrafik-spilmotor udviklet af virksomheden Epic Games, som siden den så dagens lys første gang tilbage i 1998, har bidraget til en virkelighedstro oplevelse ved eksempelvis computer- og konsolspil, animationer i spillefilm, projektioner ved festivaler, arkitektoniske første skridt, virtual reality systemer og naturligvis 3D-konfiguratorer som denne.

Er du derimod tilhænger af spilproducenten Milestones motorcykel-spil har du faktisk allerede stiftet bekendtskab med Epic Games’ spilmotor, som sørger for at spil som MotoGP, Ride, MXGP, Monster Energy AMA Supercross og det kommende SBK 22 år efter år ser mere og mere realistiske ud.

Så med både Epic Games og Google har Husqvarna altså hevet nogle erfarne spillere til bordet, og skabt en online konfigurator som ifølge producenten tillader menigmand at “eksperimentere med næsten uendelige kombinationer af optioner og tekniske accessories for at designe din egen individuelle konkurrence-maskine”.

Konfiguratoren tilbyder indtil videre fotorealistiske renderinger af modellen FC 450, som kan udstyres efter kundens ønsker, for herefter at blive vist i forskellige scenarier, og er derfor ifølge Husqvarna meget mere end blot et simpelt online showroom.

Ja, faktisk kan du udskifte mere end 150 forskellige dele fra Husqvarna Motorcycles Technical Accessories serien, og så er der endda også mulighed for kommunikation mellem eventuel køber og forhandler, inden der på nogen måder er indgået en købsaftale.

Andre modeller fra Husqvarnas line-up vil selvfølgelig blive tilføjet løbende, men i første omgang ser det ud til, at vi må nøjes med de mudrede modeller, da totakteren TC 250 står forrest i køen.
Men det er da slet ikke urealistisk, at Husqvarna tilføjer gadejern i fremtiden hvis projektet bliver en succes.

Du kan finde Husqvarnas online konfigurator via linket her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start