Husqvarna nyt nyt Svartpilen og Vitpilen I 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Husqvarna redder EICMA

Husqvarna er på gaden med Svartpilen og Vitpilen I 2017
Klaas Asaa
08/11-2016 kl. 20:43

Ikke et øje var tørt hos MagaCin's udsendte ved det abslouttte højdepunkt på Mc-messen EICMA I Milano.

Et sprudlende og fantastisk nyt design fra Husqvarna, der er bare nye boller på suppen. Det er brandgodt og innovativt, det er Husqvarna tør hvor andre hopper fra. Vildt og vovet, det er det der skal til når der skal laves nyt som reelt er nyt.

Det er klasse når Husqvarna tør, der skal absolut vendes en sten når der skal skabes nyheder. Modellen adskiller sig drastisk i forhold til alt andet vi har set på messen for nye 2017 modeller. Stærkt gået I en verden der på mange måder er forudbestemt af japanerne.

Den er kompakt, minimalistisk, rå og moderne. En 4 takts enstamper – simpel og enkel teknik, som banker kræfterne af med en jævnt pulserende sprød lyd. Det er bum bum, ud I byen. Det er nakkerne af led, for cyklen er bare for fed. Prestige er nøgleordet når der blæses afsted på Svartpilen og Vitpilen.

2 modeller som Magacin har fulgt siden den spæde start fra prototype til det endelige resultat. Allerede da vi første gang stiftede bekendtskab med modellen som koncept, kendte begejstringen ingen grænser.

Nu her nogle år senere, præsenteres vi for den produtionsklare model, og frydes over at det endelige resultat er så utroligt tro mod oplægget.

Husqvarna har virkelig fulgt sine egne vej, og turde gøre det. En model med sædet omtrent I samme højde som styret “Vitpilen 401”, og en mere ergonomisk med lidt højere styr “Svartpilen 401”

Vores konklussion er klart, det redder vores oplevelse af Eicma 2016. Det sætter stadarden for en ny og lovende fremtid I motorcykelmarkedet. Lad os få mere af den slags.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start