Husky og KTM med nye motorer - 600-800 ccm
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Husky og KTM med nye motorer

De to østrigere planlægger intro af 600-800 ccm
Tommy Rønn
03/12-2014 kl. 08:55

Store planer for de to østrigske mærker. Mange nye motorer i støbeskeen, hvilket betyder at Husqvarna og KTM i fremtiden virklig får mulighed for at tage markedsandele på verdensplan.

Ifølge Stefan Pierer, Husqvarna ejer og KTM bestyrelsesformand, er programmet af kommende motorer meget bredt. Spndende lige fra mindre encylindrede, til mellemstore firecylindrede.

Stefan Pierer fortæller om en ny < 400 ccm på en cylindre. V2 motorer på mellem 600 og 800 ccm, samt  nye firecylindrede til deres sportsmaskiner. Særdeles spændende er at der også tales om en ny stribe Husqvarna gademaskiner monteret med motorer mellem 450 og 1300 ccm. Husqvarna vil altså tilbage i det normale gadesegment.

KTM koncernen er allerede nu europas største producent af motorcykler. Langt større end BMW. Hvis KTM fortsætter denne fremgang bliver KTM måske den første MC producent i Europa der kan begynde en regulær kamp mod de japanske storproducenter.

Kawasaki i Japan producer ca. 125.000 motorcykler årlig. KTM i Østrig producer ca. 100.000 motorcykler årlig. Både Kawasaki og KTM producerer dog motorcykler i ikke I-lande som ikke er talt med her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start