Alcotester et krav i Frankrig - Husk alkotesteren
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Husk alcotesteren

Alcotesteren er nu et krav på ferieturen
Tommy Rønn
14/02-2013 kl. 11:00

Inden længe begynder de første danskere at bevæge sig mod feriedestinationerne i Frankrig. Storbyerene og sydkysten er populære rejsemål allerede i foråret, mens hele Frankrig tækker sommeren igennem.

Alle de frankofile skal dog huske alcotesteren. Det er nemlig blevet en lov at alle der fører køretøj i Frankirg, dog undtaget knallerter under 50 ccm, altid skal være udstyret med en fungerende alcotester.

Standses man i trafikken uden alcotester, udskrives bøde, så det kan hurtigt blive dyrt hvis ikke denne nye franske lov følges.

Skal du til Frankrig, så husk et par alcotestere. Bliver en alcotester brugt, er det nemlig din egen opgave at have en ny frisk alcotester klar.

Del med en ven

0 personer snakker om “Husk alcotesteren

  1. Tæller det hvis man tager en hvid strimmel med, som man kan rulle ud og gå efter ligesom i USA? 🙂 Den kan også bruges flere gange :):)

    Spøg til side. Det må komme en "dongle" og en App til mobilen i stedet for. Man gider da ikke slæbe rundt på alt det skrammel på 2 hjul.

  2. Er det en af Carstens familie medlemmer der er på billedet?

    Er der nogle krav om at de skal være godkendt? For det er vel ikke alle der viser det helt rigtige resultat. Vi ser gerne en test Hr. Rønn.

  3. Fremragende forslag. Rønn & Co må ofre sig for den gode sag… er jeg sikker på kvalifikationerne er i orden 🙂

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start