Hurtig som lynet - Lightning LS 218 på rullefelt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hurtig som lynet

Lightning LS 218 på rullefelt
Steffen Olesen
06/02-2019 kl. 11:45

Den amerikanske motorcykelproducent Lightning Motorcycles, har delt videoen herunder på sociale medier.

Hvis du ikke før har hørt om Lightning Motorcycles – og i særdeleshed om modellen LS 218 – så tag lige og læs MagaCin's artikel om Kawasaki H2´s elektriske konkurrent.

I det korte videoklip ser vi modellen LS 218 blive fyret af på rullefelt, hvor  den elektriske motorcykel er koblet op til en computer som giver syn for sagen. Man sidder tilbage med et indtryk af uafbrudt og fuldstændig vanvittig acceleration, for der skal nemlig ikke skiftes gear på Lightning LS 218.

Og så giver videoen ikke engang et fuldt dækkende indtryk af hvad modellen reelt præsterer. Matt Schulwitz som er Vice President of Communications hos Lightning Motorcycles, lader nemlig forstå at man først kan give fuld gas, når computeren viser omkring 100 mph. Giver man fuld skrue fra bunden, går hele projektet nemlig op i hjulspin.

Lightning LS 218 på rullefelt

Vi har flere gange tidligere omtalt Lightning LS 218, og hvis du har læst artiklerne, så er du forberedt på modellens lynhurtige acceleration. Men vi er altså stadig ret imponeret af verdens hurtigste serieproducerede elektriske motorcykel.

Lightning Motorcycles har som omtalt i artiklen Lynhurtig motorcykel holder flyttedag skiftet adresse til en lokation, hvor virksomheden har etableret produktionsfaciliteter, der forhåbentlig kan følge med efterspørgslen.

Amerikanerne kan nemlig dags dato købe og indregistrere den lynhurtige E-bike, og vi afventer i spænding om en eventuel dansk importør melder sig på banen.

Alle satser på el

Både bil og motorcykelproducenter satser hårdt på elektriske køretøjer, og med præstationerne fra Lightning LS 218 in mente, kan vi vist godt forvente flere fremtidige køretøjer med hidtil uhørte præstationer.

Husker du motorcyklen fra Kymco der blev præsenteret på EICMA i 2018?

Imens vi venter

Imens vi venter på en serieproduceret SuperNEX fra Kymco, er Lightning Motorcycles på trapperne med hvad der skulle være en mere civiliseret E-bike. 

150 Miles Range – 150MPH – 35 MIN DC CHARGING, og et dunkelt billede af modellen Lightning Strike er foreløbig hvad vi ved om modellen, der præsenteres i Marts måned.

Lightning Strike og Lightning Strike Carbon kommer i Marts måned

Prøvekørsel af de nyeste og vildeste E-bikes ligger ikke umiddelbart lige for, men vi får allesammen snart mulighed for at se hvad “en hårtørrer” på to hjul præsterer. MotoE klassen køres nemlig i 2019 i forbindelse med udvalgte MotoGP løb. Se Loris Capirossi fortælle om MotoE her, og du kan se årets løbskalender her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start