Hurra for finanskrisen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hurra for finanskrisen

Året 2008 har motorcykelsalget været godt. Ikke helt så godt som rekordåret 2007, da salget i år er gået tilbage med 27%, men stadig et meget flot årsresultat
Tommy Rønn
06/11-2008 kl. 22:06

Måske kan finanskrisen forbedre tingene yderligere. Alverdens nationalbanker sænker renterne, og økonomerne mener den danske nationalbank vil følge efter. Måske forsinket, men en dansk rentesænkning kommer ifølge de kloge. Senest har vi i denne uge set en dansk rentesænkning på 0,5%.

Den amerikanske rente nærmer sig et rundt nul, mens England vil have 3% og ØMU fællesskabet vil have 3,25% for udlån af penge. Disse størrelser vil sendes yderligere % ned, igen ifølge de kloge økonomer, i nærmeste fremtid.

Alt dette betyder, at når den danske nationalbank følger trop, vil vi danskere skulle betale langt mindre for at bebo deres hjem, og derved have ekstra på bogen. Det bedste ved dette scenario er at vi kan købe drømmemotorcyklen uden at skulle sponsere vores bank eller financeringsselskab med store summer for ulejligheden.

Summa sumarium. En finanskrise kan gøre vores boligydelse billig, give os ekstra penge til motorcyklen, som kommer til at koste os mindre. Så længe vi har vores job, har vi jo stadig vores gode løn. Hurra for finanskrisen.

Læs venligst ovenstående med et stort smil på læben 😉

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start