Hurra for Husqvarna! Den kommer i produktion!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hurra! Den kommer i produktion!

Det var ikke lang tid Husqvarna Norden 901 fik lov til at nøjes med at være en konceptmodel
Mathias B. Høj
04/12-2019 kl. 07:57

Ikke lang tid var gået efter vi så den nye Husqvarna Norden 901 Concept adventuremaskine på EICMA, før vi håbede og skrev om, at den meget gerne må komme i produktion. Og bønnerne blev hørt – dog mere af marketing- og topledelse, end af decideret guddommelige entiteter. 901 Norden kommer i produktion, har  Husqvarna lige offentliggjort. 

Husqvarna melder at 901 Norden med sin (kommende) brede palette af udstyr klarer alt fra daglig pendling til eventyr i ødemarken. Selve motorcyklen er let og smal (så det er let at stå op og flytte sig rundt). Husqvarna har ikke meldt et kilotal ud, så vi må tage deres ord for letheden. Med sit 21' forhjul og 18' baghjul kan den både tage terræn og længere touring – hvor ergonomien ifølge Husqvarna også gør det ukompliceret at sidde mange timer i sadlen.

Affjedringen er ikke overraskende fra WP og parallel twin motoren på 889,5 cc er specifikt fremstillet til adventurebrug. Og det er omtrent hvad der er meldt ud af specifikationer – resten må vi vente med.

Godt den lækre maskine kommer i produktion. Moralen må være, at nogen gange nytter det at plage.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start