Honda smider om sig med priser - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda smider om sig med priser

Mads Hansen fra den danske Honda importør har været landet rundt for at overrække priser
Steffen F. Olesen
16/03-2021 kl. 06:00

Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S som er generalimportør af Honda og Kymco motorcykler, scootere, MX og ATV, har været på farten for at uddele priser til tre af landets Honda forhandlere som har gjort en særlig god indsats i 2020.

Jensens Motorcykler er årets Honda MC forhandler
Hos Danmarks største motorcykelforretning, Jensens Motorcykler i Horsens, er Honda det mærke som flest kunder vælger at køre væk fra butikken på. Så mange, at Jensens Motorcykler kan bryste sig af titlen som Årets Honda Motorcykel forhandler i 2020.

Det er sjette år i streg, at Jensens Motorcykler løber med titlen som bedst sælgende Honda forhandler, og det er ikke tilfældigt, at der er så mange Honda kunder, der bliver begejstrede, når de træder ind i butikken i Horsens.

Når kunderne træder ind ad døren hos Jensens Motorcykler, bliver de med det samme mødt af hele Hondas modelprogram i udstillingen og et entusiastisk personale. Du kan straks se og føle på den Honda, der passer præcist til den type kører, du er. Adventure, sport, touring eller den klassiske cruiser.
Det begejstrer enhver motorcykelentusiast, og du får bare lyst til at komme ud at køre en tur på landevejen, når du besøger Jensens Motorcykler,

Morten Agerbæk, Administrerende direktør Vilh. Nellemann Handelsselskab
Butiksejer Brian Jensen fra Jensens Motorcykler A/S i Horsens kan for sjette år i træk stå med det synlige bevis på, at forretningen er Årets Honda forhandler.

Stolt indehaver
Det glæder indehaver af Jensens Motorcykler, Brian Jensen, der grundlagde sin forretning for mere end 30 år siden, at forretningen igen er kåret som den mest sælgende Honda forhandler i Danmark.

Vi er stolte af, at vi i 2020 er blevet Årets Honda forhandler for sjette gang, og vi er også overbeviste om at kunderne værdsætter, at de kan finde hele Hondas modelprogram i butikken.
Alle modeller står næsten altid klar, så kunderne straks kan få en prøvetur på deres foretrukne model.
Kunderne er også glade for den tryghed, vi giver dem i en handel hos os. Honda yder 5 års garanti og vi kan efter aftale yde 2 års udvidet Jensen garanti oveni. Det er vi ikke spor nervøse for at gøre, når det er en Honda. Det er også noget vores kunder sætter pris på.

Brian Jensen, Indehaver hos Jensens Motorcykler

Jens Winther tager prisen som Årets Honda MC værksted 2020
Det blev Jens Winther Roskilde der kunne løfte trofæet, da Årets Honda MC Værksted 2020 blev kåret.
Det var en stolt værkfører hos Jens Winther Roskilde, der fik overrakt prisen af Mads Hansen fra den danske Honda MC importør Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S.  

Når man i det daglige yder en indsats for Honda brandet, er det skønt, at det bliver påskønnet af importøren af Honda.

Michael Krygermeyer, Værkfører hos Jens Winther Roskilde

Jens Winther Roskilde har gennem ti år været forhandler af det japanske mærke på Sjælland, og dermed også autoriseret værksted.

Kunderne kan altid regne med at få den høje Honda kvalitet, når de overlader deres Honda til værkstedet hos Jens Winther Roskilde. 

Rådgivning og kvalitet
Den danske Honda importør værdsætter den indsats, medarbejderne hos Jens Winther Roskilde har ydet for at leve op til de høje krav til kvalitet og viden Honda stiller til værkstederne.

Vi er meget glade for at give prisen til Jens Winther Roskilde, hvor medarbejderne aldrig går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde på værkstedet og har et stort fokus på at kunden får en god rådgivning. Det giver en stor kundetilfredshed, og kunderne er trofaste, fordi de ved, at de hos Jens Winther Roskilde altid kan regne med at få den høje Honda kvalitet.

Mads Hansen fra den danske Honda importør

Indehaver Jens Winther konstaterer: Vi har altid opfyldt kravene fra starten af vores Honda liv og målrettet arbejdet på at betjene vores kunder så godt som muligt. Derfor er det et meget stort skulderklap at modtage prisen som Årets Honda Værksted.

MC Syd får prisen ”The Power of Dreams 2020”
Hondas berømte slogan ”The Power of Dreams 2020” har lagt navn til en pris, der gives til en virksomhed, som har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme brandet Honda

Den danske importør af Honda motorcykler, Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S står bag de to priser ”Årets Honda MC forhandler” og ”Årets Honda MC værksted”, der uddeles hvert år til en Honda forhandler eller et Honda værksted, der har gjort det ekstraordinært godt i løbet af året.
Men Honda har også en særlig pris som går under navnet ”The Power of Dreams” som ikke uddeles hvert år, men i stedet gives til en forhandler eller et serviceværksted, der har gjort en ekstraordinær indsats på alle parametre for at drive deres forretning efter Hondas berømte slogan.

MC Syd har, siden virksomheden fra 2020 sæsonen blev autoriseret Honda forhandler, gjort en helt ekstraordinær indsats.

MC Syds indehaver Jimmi Kjær fik sammen med sine medarbejdere overrakt det synlige bevis for prisen ”Power of Dreams” af Mads Hansen fra Honda Danmark

Vi giver ”The Power of Dreams 2020” prisen til MC Syd, fordi de i den grad har vist ”Power of Dreams”. Det er meget fortjent, at MC Syd bliver hædret for den loyalitet, professionalisme og investering de har lagt i Honda mærket. De har foretaget en større investering i en ny udstillingshal i to etager. I den flotte udstilling får kunderne præsenteret Hondas produkter på den allerbedste måde.

Mads Hansen fra den danske Honda importør

Indehaver Jimmi Kjær er glad for, at Honda påskønner den indsats han og medarbejderne har lagt i arbejdet med at promovere Honda i butikken.

Vi er stolte over at modtage prisen fra Honda, og vi føler, at vi står rigtig godt rustet som autoriseret Honda forhandler. I vores nye udstilling har vi plads til omkring 400 motorcykler, og vi har hele Hondas modelprogram på lager. Kunderne vil altid kunne finde den Honda model, der passer deres kørerstil og behov, og vi har næsten alle modeller klar til prøvekørsel. Vi kan kun se positivt på fremtiden

Jimmy Kjær, Indehaver MC Syd

Således må vi konstatere, at flere af landets honda forhandlere kan gå en forhåbentlig bedre sæson i møde. Ikke dermed sagt, at 2020 var et direkte dårligt år for de danske forhandlere, for MagaCin erfarede sidste år, at man mange steder måtte melde udsolgt at flere modeller fra en række producenter.
En bedre sæson forstået på den måde, at det forhåbentlig bliver lettere at byde kunder velkommen i de flotte udstillinger.

Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start