Honda nyhederne kommer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda nyhederne kommer

Eicma i Milano skal være Hondas promotion dage
Tommy Rønn
17/10-2010 kl. 08:45

Vi ved fra pålidelige kilder at Honda kommer med flere spændende nyheder til det danske marked. Både i den lille kategori, og i mellemsegmentet, som er tidens bedste sælgere.

Honda er før kommet med fine dansker nyheder, men når prisen er kommet på modellerne, er de blevet ireellevante for os afgiftsplagede stakler. Den seneste tids Honda prispolitik har dog ændret lidt på dette billede.

Honda er gode til at holde kortene helt til kroppen. Ikke meget er sluppet ud omkring deres nyheder. Vi ved dog at der blandt rygterne tales om at producere en ny CBR250RR til det asiatiske marked, som jo også kunne være spændende i Danmark.

I netop den lille sportsklasse, har Kawasaki bevist at danskerne er købeklare, da deres 250 Ninja tog markedet med storm. En Honda i dette segment, til at konkurrere mod den lille Ninja og Hyosung GT250R, vil være et friskt pust.  

Del med en ven

0 personer snakker om “Honda nyhederne kommer

  1. Øhhh, den honda på billederne er da ikke en der er i produktion. De billeder der er i denne artikel er jo nogle fra Photoshop, som er brugt i andre artikler om spekulationer om en ny CBR250…

    Det er VTR250 der kom i en ny version i 2010. Men den kommer næppe til DK pga. den høje pris.

    Men afgift koster en VTR250 over 100.000kr.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start