Honda køber en ekstra konsonant - Honda CBR 1000 RR-R
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda køber en ekstra konsonant

Ansøgning om varemærkebeskyttelse for CBR1000RR-R
CO
01/11-2019 kl. 12:05

I denne tid hvor teasere for kommende nyheder vælter ind fra højre og venstre fra en del motorcykelproducenter, bemærker vi også en udpræget diskretion fra andre.

Japanske Honda har ganske vist for længst løftet sløret for den nye Honda CFR1100 L Africa Twin, hvor du allerede i morgen har mulighed for på første hånd at stifte bekendtskab med modellen. Læs mere om det i artiklen Her fremvises de nye 2020 modeller. Meteorologerne spår om deprimerende store mængder nedbør i den kommende weekend, og som motorcykelentusiast er det helt perfekt at hoppe i blikkassen for at besøge forhandlere og se fede nye motorcykler med en kop kaffe i hånden.  

Udover præsentation af den nye Honda Africa Twin, har vi ikke set de store armbevægelser fra the big H. Men en nylig ansøgning om varemærkebeskyttelse hos EUIPO –  European Union Intellectual Property Office – kunne godt gå hen og vise sig at være mere end blot en bogstavleg.

Honda's ansøgning der er registreret så sent som d. 30/10 – altså for blot to dage siden – indeholder ikke meget mere information end navnet Honda CBR 1000RR-R, hvor Honda har købt en konsonant og føjet et ekstra R til det velkendte efternavn Honda CBR 1000 RR.

Skærmbillede af Honda's ansøgning

Se ansøgningen her

Det kan da sagtens være, at den lange række R'er aldrig kommer i brug, men det kunne jo også være en bekræftelse på, at der virkelig R en sprit ny top-of-the-pop Honda Fireblade med netop dette navn undervejs. En model vi eventuelt kunne få at se ved Honda's nært forestående pressepræsentationen på mc-messen EICMA først i næste uge?

Tør vi gætte på en produktionsklar version af modellen, der for ganske nylig blev spottet og foreviget, på de spionbilleder du så i artiklen Er det her Honda's nye Fireblade?

Ren spekulation og vilde gætterier, og vi har ingen ide om hvad alle de R'er skal til for. Måske fordi en ny Fireblade er en Rasende Rå Racer?

Fantasien sætter ingen grænser, så dit bud er lige så godt som vores. Og foreløbig er det kun Honda som ved, om der skal købes yderligere konsonanter.

Vigtig viden, ligegyldig info (tilsat Natholdets jingle) … det bestemmer du helt selv.

Ligegyldig info for nogen, men vigtig viden for dem der er mindst lige så nørdede vedrørende motorcykler som vi R.

Honda CBR1000RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start