Honda Fireblade SP 2014 - Video Walk Around - Eicma
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda Fireblade SP 2014

Gigantisk galleri og video af superraceren
Tommy Rønn
13/11-2013 kl. 22:00

Honda Fireblade har længe været betegnet som den godmodige og letkørte superbike. Den er hverken stærkest, lettest eller hurtigst i det vilde racerselskab, men den er måske den letteste at køre for menig mand.

Nu satser Honda alt, og vil gøre Fireblade til en ultra skarp racer. Dette gøres ikke med motoreffekt i topklasse, ej heller ultra lav vægt. Nej Honda satser på køreegenskaber. Ideen om vi forbrugere alligevel ikke kan bruge mere end 180 hk, og derfor har mere brug for køreegenskaber, lyder ikke som nogen dum ide.

Fireblade SP er spækket med det fineste fra Öhlins og Brembo. Honda laver selv udmærkede produkter, men specialisterne er bare dygtigere, det erkender Honda ved disse valg. Det betyder at Honda Fireblade CBR 1000 RR SP(A), er som de fineste racermaskiner der normalt kun ses på alverdens racerbaner.

Desværre lander prisen langt over de 330.000 kr. Dem med viden om det fine udstyr fra Öhlins og de bedste bremsere fra Brembo, forstår godt den høje pris.

Med en salgspris mellem 335.000 og 350.000 kr., alt efter om Fireblade SP skal være udstyret med ABS, bliver denne nye Honda aldrig nogen stor sællert, men snarere et Honda samlerobjekt.

Del med en ven

0 personer snakker om “Honda Fireblade SP 2014

Skriv et svar

Giver børn en ny start