1982 Honda CBX Supersport solgt for dkr. 148.216,12
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Honda CBX solgt for dkr. 148.216,12

Den ubrugte 1982 Honda CBX Supersport har fået ny ejer
CO
13/05-2020 kl. 23:25

Vi synes selv det var lidt hyggeligt, at fortælle om den ubrugte 1982 Honda CBX Supersport, der for nylig blev udbudt på auktion i USA.

En rigtig fed motorcykel der ikke blot vækker minder hos vi danske motorcyklister, som selv kørte motorcykel da modellen ramte markedet, men CB-krydseren er også den dag i dag blandt de evigt tilbagevendende emner, når der sludres om motorcykler i hyggeligt selskab over en kop livgivende nektar.

Vi skal ikke gøre os kloge på, om det er netop denne model, eller om det er de stadigt færre beretninger om fund af spændende gemte og glemte modeller, som fanger læsernes interesse.

Men det er et faktum, at gårsdagens artikel om CBX'eren i voldsom grad fangede læsernes opmærksomhed.

Derfor er det måske interessant for dig, som ikke selv overvågede auktionen, at få oplyst hvad modellen endte med at blive solgt for.

U$ 21.500,- skal der lempes over disken efter hammerslag for Lot# 31347 på auktionshusets hjemmeside

Det svarer efter dagens aktuelle valutakurs til dkr. 148.216,12

Artiklen fortsættes under billedet

Mange mener nok, at det er et fuldstændig vanvittigt beløb for en gammel CB-krydser, imens andre anerkender at en god historie har sin pris.

Stort tillykke til den nye ejer, som nu har en fin gammel sekscylindret motorcykel, og ikke mindst en opsigtsvækkende historie at fortælle.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start