Hurra: Hidsig koncept-MC sættes i produktion
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hidsig koncept-MC sættes i produktion

MV Agusta Superveloce kommer i 2020
Mathias B. Høj
25/05-2019 kl. 05:57

Det var en af de smukkeste maskiner på EICMA motorcykelmessen i Milan – og MV Agusta Superveloce Konceptmotorcyklen trak derfor behørig opmærksomhed. Nu har MV Agusta bekendtgjort at den kommer i produktion og vil være at finde ved forhandlere i 2020.

Konceptmotorcyklen var sat op for at teste publikums feedback, eller mangel på samme. Interessen har været så overvældende, at MV Agusta heldigvis har bestemt sig for at producere maskinen.

Basis for modellen er F3 800 Supersportsmaskinen. Motoren bliver en trecylindret 789 cc med, hold nu fast, 148 hk. Ikke ringe for en 800 cc motor. Affjedring bliver fra Marzocchi og bremserne ikke overraskende fra Brembo. Hvor meget produktionsmodellen kommer til at afvige fra konceptmodellen, er ikke offentliggjort endnu. Derfor er det heller ikke sikkert at customudstødningen SC Project også finder vej til produktionsmodellen.

Så alt tyder på en hidsig og lækker maskine. Prisniveauet kendes ikke endnu, så om den kommer til Danmark, ved vi heller ikke. Gør den, tester MagaCin den naturligvis gerne. Vi kan godt den dag.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start