Her kan du ikke købe Honda i 2013 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her kan du ikke købe Honda i 2013

Som tidligere annonceret renser Honda ud
Webmaster
18/10-2012 kl. 07:15

Honda´s fremadrettede mål, er en mindre, men eksklusiv, forhandlerkæde der magter salget af det anerkendte mærke, og kan magte drift at en ægte Hondabutik, med alle modellerne i udstillingen.

De første tre butikker der mister Honda forhandlingen i forbindelse med den nye strategi, er nu annonceret. Skjern MC mister Honda forhandlingen, men bibeholder status som Honda service-værksted. TG Motor mister forhandling af Honda MC, men bibeholder også Honda-værksted. Holtug MC mister både Honda forhandling, samt status som Honda værksted.

Ifølge Honda kommer flere til. Flere mister dermed Hondastatus i fremtiden. Honda er altså ved at rense ud, så forhandlerkæden tilpasses tidens salgstal. Utvivlsomt professionelt og den rigtige vej i tidens marked.

Del med en ven

0 personer snakker om “Her kan du ikke købe Honda i 2013

  1. http://www.magacin.dk/motorcykler/artikler/vis.php?elementID=1702
    det er vist en langsigtet strategi for Honda siden de nu 2 år i træk skære ned på forhandler nettet.
    Der kan være både fordele som ulemper ved det…købere af Honda får længere til forhandler men forhandler vil have større udvalg.

    Skulle vi ikke tage konsekvensen og lave Danmarks største forhandler af MC ? hvis folk alligevel skal køre langt så er det vel lige meget…. om ikke andet vil der være mere at kigge på så afsæt en hel dag og tag familien med…måske en drøm.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start