Her går det godt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her går det godt

En udvidelse af de store i MC-branchen
Tommy Rønn
11/11-2010 kl. 20:30

Max MC, mange kender dem kun som MC Nøglen kataloget, har netop udvidet med en ny stor bygning, der skal huse Scanmi. Scanmi er den del af kompaniet der bl.a. står for importen af Hyosung og Beta motorcyklerne.

Max MC har ramt helt rigtig. Trods import af flere af de dyre kvalitetsprodukter er de også leverandør af billige reserve og sliddele. Det har gjort virksomheden stærk.

Netop billige reserve og sliddele har været meget populære de seneste år. Mange kan godt leve med en uoriginal del når prisen er passende lav. Vi har selv prøvet et par uorginale dele, og kunne altså ikke mærke den store forskel.

De nye store bygninger med showroom blev fejret med en reception, og alle danske forhandlere af Max MC´s produkter var inviteret. MagaCin var også inviteret og på pletten i dag og blev chokeret over det store antal forhandlere der var fremmødt. Ca. 100 personer nød mad og drikke hos Scanmi. Chokket blev 4 gange større da vi blev informeret om at denne dag kun var en ud af 4, hvor forhandlerne kommer på besøg.

De prisbillige uorginale slid og reservedele er noget danskerne elsker, i en tid hvor mange tror samfundet er tømt for penge. Vi er, ifølge diverse medier, nemlig i en fase hvor danskerne sparer op og køber billigt.

Dyne Larsen har haft stor succes gennem finanskrisen, med salg af prisfornuftige produkter. Max MC overfører denne succes-opskrift til MC verdenen. Man kan måske gå så vidt og kalde Max MC og MC Nøglen for motorcyklismens nye Lars Larsen.

Produkterne fra Max MC kan ses her: http://www.scanmi.dk , og kan købes hos de fleste danske forhandlere.

Del med en ven

0 personer snakker om “Her går det godt

Skriv et svar

Giver børn en ny start