Her er de vigtigste nyheder for H-D's 2018 modeller
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her er H-D's 2018-modeller

Spændende nyheder i Harley-Davidsons 2018 modeller
Mathias B. Høj
23/08-2017 kl. 12:02

Harley-Davidsons modelprogram har været præget af en vis konservatisme, kan man roligt sige uden at genere nogen. Modelprogrammet for 2018 byder derimod på nogle, for Harley-Davidson, ret markante nyskabelser. Muligvis fordi Indian gør sit drastiske indhug i markedet.

Der er store vægtreduktioner på flere modeller og designmæssigt gøres der nu mere brug af diodelygter og digitale informationsdisplay. Særligt Softtail modellerne har fået en overhaling, med nyt lettere og stivere stel, der skulle give mulighed for større nedlægningsvinkel. 

Touringmodellerne Road Glide Special og Street Glide Special har fået justeret affjedring og opdateret Milwaukee Eight motor med mere moment og heftigere acceleration. 

Harley-Davidson udtrykker det selv således:

Custom-revolution fra Harley-Davidson

For at markere sit 115-års jubilæum lancerer Harley-Davidson den store custom revolution: otte helt nye Softail® modeller, der kombinerer den kraftfulde ydeevne fra Dyna® serien med det uovertrufne custom look fra Softail motorcyklerne. Det er den største produktudvikling i virksomhedens historie.

Nye Touring motorcykler

Mere power, bedre komfort og eminente køreegenskaber. Harley-Davidson lancerer de nye 2018 Touring motorcykler med de helt eksklusive CVO Street Glide®, CVO Road Glide® og CVO Limited i front. I Touring-serien lægger man specielt mærke til Street Glide® Special og Road Glide® Special med den markante, mørke styling.

Se evt. mere på Harley-Davidsons hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start