Suzuki overlader ALT til fantasien i denne teaser
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hemmelig nyhed fra Suzuki

Teaser video der absolut ingenting afslører
CO
22/10-2019 kl. 11:30

Verdens største mc-messe EICMA venter lige om hjørnet, og en lang række motorcykelproducenter følger tidens seneste trend med at frigive mere eller mindre afslørende teaser-videoer. Og gerne flere af slagsen der opbygger spændingen.

Japanske Suzuki har fulgt moden og frigivet videoen herunder, som man vistnok må placere i kategorien ikke specielt afslørende.

En nøglering der bliver lagt ved et armbåndsur, en gut der sender en SMS, og en håndfuld mennesker der er aktive udendørs, er stort set det der vises i videoen.

Den eneste reele oplysning, er at vi får en verdenspremiere at se på den nært forestående mc-messe EICMA i Milano – Italien d. 5. November.

Er det en teaser video for et nyt armbåndsur, er Suzuki begyndt at producere fiskestænger, eller er der rent faktisk tale om en ny model?

Man kunne selvfølgelig gætte på at der er en ny eller opdateret V-strom undervejs med den klare reference til udendørsaktiviteter, men vi ved reelt set ikke en fløjtende fis. Vi må vente og se om Suzuki disker op med en lidt mere afslørende efterfølger til EICMA teaser Phase 1. 

Hvad Suzuki har tænkt sig at præsentere ved EICMA står i øjeblikket hen i det uvisse, og dit bud er lige så godt som vores.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start