Kawasaki kommer med en frisk ZX10R i 2016
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Helt ny superbike på trapperne

Kawasaki kommer med en frisk ZX10R i 2016
Tommy Rønn
08/09-2015 kl. 20:00

En helt ny Kawasaki ZX10R præsenteres for verdenspressen til oktober i Barcelona, hvor Kawasaki´s imponerende Superbike racingteam deltager for at fremvise vidunderet for journalisterne.

Der er en god grund til Kawasaki bringer deres racingteam til verdenspræsentationen. Både Tom Sykes og Jonathan Rea er en stor del af udviklingen af denne nye racer, hvilket bør betyder at den kommende Kawasaki ZX10R bliver ultra skarp.

At ZX10R skal fremvises til præsentation i Barcelona inden den store motorcykeludstilling Eicma betyder at vi måske allerede ved hvordan vidunderet kører, inden vi skal imponeres i Italien.

Vi elskede den nuværende Kawasaki ZX10R, og var et af de medier de kunne køre voldsomt hurtig på ZX10R på racerbanerne. Faktisk er ZX10R den superbike vi har kørt hurtigst på banerne. ZX10R er en rigtig screamer, hvilket passer vores ide om hvordan en rigtig racer bør opføre sig. Lille, let og hidsig. En fantastisk opskrift på en vild racer. 

Nyheden er ikke en helt ny konstruktion, men en forfinet ZX10R, med bedre affjedring, alt i moderne elektronik, forbedrede bremsere osv. En superbike af de bedste bliver altså endnu bedre.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start