Moderne klassiker - Triumph Bonneville Street Twin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Helt moderne klassiker

Triumph lokker med klassiske dyder indpakket i moderne sikkerhed
Tommy Rønn
25/11-2015 kl. 10:30

På Eicma viste Triumph verdenspressen deres nyeste ide og vision om en helt moderne klassiker. Nemlig den kommende Triumph Bonneville Street Twin, som vi alle får mulighed for at erhverve i 2016.

Det helt specielle ved Triumph Bonneville Street Twin er at trods det klassiske look, er teknikken moderne som i de nyeste sportsmaskiner. Triumph Bonneville Street Twin er ab fabrik udstyret med moderne ABS, Ride-By Wire og Traction Control. Altså teknologisk langt foran mange moderne motorcykler i mellemklassen fra f.eks Japan.

Motoren er ifølge Triumph, momentstærk som få i kubikklassen. Den yder over 80 Nm allerede fra 3.200 omdrejninger, hvilket er en imponerende størrelse ved så få omdrejninger. Til sammenligning er det samme moment som en Kawasaki Z800 når den arbejder maksimalt. Altså Z800 ved 8.000 omdrejninger.

Stilen er 100% topklasse, og netop det rå og uspolerede look mange moderne motorcyklister drømmer om.

Nu mangler vi bare komplette data og en dansk salgspris.

Del med en ven

0 personer snakker om “Helt moderne klassiker

  1. Med kun 2 autoriserede Triumph forhandlere i Dk er det ikke salget her de prioriterer allerhøjest! Er absolut under al kritik. Selv i vores broderland, Sverige, er der skåret ned på antallet af forhandlere! Nogen af de absolut bedste forhandlere og værksteder, og inkarnerede Triumph fans, som f.eks. Vagn Jensen i Horsens, har de valgt fra!
    Jeg ved godt at de i kapacitet og størrelse ikke kan hamle op med f.eks. Suzuki, Yamaha eller Honda, men her kan man næsten i en hver provinsby finde en aut. forhandlere af disse mærker….men kun to! det er ikke ok Triumph! (PS: Kører selv Triumph Rocket)

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start