Helle Thorning under skarp beskydning fra Stevens MC Shop
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Helle fanget af Steven

Steven Walsh fra Stevens MC Shop fanger fru Thorning
Tommy Rønn
11/12-2012 kl. 18:30

På et borgermøde d.d. på Amager, fik fru Thorning uventet besøg. Dette besøg var fra motorcykelbutikken Stevens MC Shop i Kastrup, hvor ejeren selv, Steven Walsh, havde fået nok. Alt regeringens polemik omkring det nye kørekort-direktiv ødelægger nemlig de danske værksteders muligheder for ansættelse af lærlinge.

Steven Walsh fik over 10 minutter i enerum med vores kære statsminister, der imponerede ved intet at vide om de nye kørekortregler.

Ifølge Steven blev fru Thorning tydeligt overrasket over de danske motorcykelværksteder ikke mere kan ansætte unge lærlinge, da danskere i fremtiden først kan køre store motorcykler tidligst efter det fyldte 22 år. Værkstederne kan naturligvis ikke benytte mekanikere der ikke selv kan køre de maskiner de skal reparere.

Steven Walsh er efterfølgende blevet interviewet af flere aviser, TV og radiostationer. Bl.a. TV2 Lorry som sandsynligvis sender interview med Steven i aften kl. 22.20.

Spændende om også andre medier bringer disse interviews med Steven Walsh.

Del med en ven

0 personer snakker om “Helle fanget af Steven

  1. Det kan ikke undre at Thorning ikke ved noget om kørekortreglerne. Hvorfor skulle det punkt afvige fra alle de andre.

    Tommelfingeren op til Steven.

  2. Selvfølgelig gør hun noget. Hun "starter en dialog med de involverede parter" og "italesætter problematikken" og "sætter fokus på" og "finder en fair løsning"

  3. Der sker IKKE en skid,som sædvanlig undersøger De ikke noget før der lovgives,men De indrømmer aldrig fejltagelser.Uduelige Helle er ellers så begejstret for det EUlort,men alligevel er DK der eneste medlem hvor man ikke må køre 125cc mc med bilkørekort og hvor begrebet 30 km knallert forefindes.
    I Norge kan man tage mc kort til 125cc når man er 16år.
    Danmark er et klappekageland,hvor Herre bevare os

  4. Lad os håbe reglerne bliver ændret i sidste time. Og hørte jeg Socialdemokraterne tale om EU-harmonisering? Hvor blev den af?

Skriv et svar

Giver børn en ny start