Harley-Davidson præsenterer ny touring-MC og trike
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

HD præsenterer ny touring og trike

Mere sikkerhed, flere fede detaljer, mere teknologi og luksus. Nyt til modelåret 2020 fra Harley-Davidson
Mathias B. Høj
26/08-2019 kl. 11:32

Især på premium-maskiner, er det de lækre detaljer man betaler ekstra for. Nogle gange fysisk små ting, som de der mærkelige mennesker, som af en eller anden grund ikke interesserer sig for motorcykler, aldrig lægger mærke til. Heldigvis er en del af motorcykelejerskabet at kigge forelsket på sin maskine – med en skøn lykkefølelse indeni. Og kan man sætte en pris på lykke?

I forstår nok hvor jeg vil hen. Det bliver ikke en beskrivelse af helt billige maskiner, det her. Harley-Davidson har til 2020 præsenteret en ny model til Road Glide-serien, samt en ny Trike. Road Glide Limited og CVO Tri Glide hedder de henholdsvis. 

Road Glide Limited

For 2020 erstatter Road Glide Limited modellen Road Glide Ultra, og det gør den med ekstra lir som malede pin stripes, højglans inderkåbe, varmehåndtag, Slicer II Contrast lysnede hjul, samt ny tank og front. Det er en langturs-tourer i den ekstra komfortable klasse, til to personer. Effekt mangler der ikke med den store Milwaukee Eight 114 motor, og komforten kan tilpasses med justerbar affjedring bagtil. Belysning er LED og musik, navigation og kommunikation styres via touch screen fortil. Road Glide vil også have de nyeste sikkerhedsopdateringer fra Harley-Davidson, som du kan se læse mere om her.

Jaja, siger du, men fås den i sort? Det gør den i allerhøjeste grad. Det er muligt at købe Road Glide Limited i en såkaldt Black Finish Option, som farver stort set alt sort. Så er den ged barberet.

CVO Tri Glide

For de der ikke ved det, står CVO for Custom Vehicle Operation. Det er toppen af poppen, med ekstra lækre, men også meget dyre, detaljer. Så her må man punge ud for lykkefølelsen. CVO Tri Glide er den første Trike fra Harley-Davidson, som træder ind i den eksklusive CVO-gruppe.

Harley-Davidson beskriver selv CVO Tri Glide som en stilfuld maskine, der tilbyder komfortabel langturs-touring. Naturligvis med stabilitet og nem håndterbarhed. Affjedringen kan tilpasses antal personer på triken, samt eventuel bagage. Med tre hjul er der også mulighed for bagagerum bagtil og CVO Tri Glide er også udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi.

Udstyrslisten indeholder:

– Tomahawk Contrast Cut cast aluminum wheels (front 19-inch and rear 18-inch diameter). 

– Kahuna Collection accessories: heated rider grips, pegs, rider and passenger floorboards, and muffler tips.

– All LED Lighting: Daymaker headlamp, fog lamps, tail/brake lamps and signals.

– Color-matched painted fairing duct.

– Low-Profile windshield.

– Clean front fender is trimmed to expose more of the custom front wheel.

– Power locking trunk with interior light.

– Heated rider and passenger seat covers.

– Ventilator air cleaner and air cleaner insert.

– Lighted hand controls.

– Tour-Pak carrier dome light.

– Tour-Pak carrier rack.

– CVO motorcycle custom-fit luggage and a trunk organizer.

– CB radio.

CVO Tri Glide fås i en hvid og en sort farvevariant. De danske priser starter ved 920.900 kr.

MagaCin har for nyligt testet en anden CVO-maskine. Hvis du vil se hvad eksempelvis en CVO Street Glide er for en, kan du læse MagaCins test her.

Til 2020 præsenterede Harley-Davidson også den nye Low Rider S, som du kan læse om her. Du kan læse tests af de nye 2020-modeller her på MagaCin, i en ikke-for-fjern fremtid.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start