Harrys Motorservice, Konkurs - Gammel virksomhed lukker
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harrys Motorservice, Konkurs

Det er trist at skulle levere denne information
Webmaster
11/05-2011 kl. 16:15

Harrys Motorservice er en af Danmarks ændste motorcykelforretninger, med over 50 år i bagagen, og har altid imponeret med god service og smilende medarbejdere. Alligevel må de nu dreje nøglen. For os på MagaCin og 123 er det ekstra trist da vi har brugt denne butik meget.

Danskernes udenlandshandel og de seneste års generelle afmatning på MC-markedet får skylden. Trist at det sker netop som markedet er ved at stabilisere sig, og økonomien igen er på ret kurs. Men banken ønskede ikke lege med mere.

Idag lukkede også telefonerne, hvilket betyder definitivt stop for den gamle virksomhed.

Indehavere af kommisions-salgsmaskiner, uafhentede vinteropbevaringer, gavekort osv. bør kontakte kurator:
Torsten Viborg Petersen
Lou og Partnere
87123456

Ejerne har oprettet et nyt interessent-selskab, og ønsker straks at starte en ny forretning. Ikke nogen let operation da alt skal startes forfra. Der skal skaffes ny bankforbindelse, nye leverandører og andre samarbejdspartnere.

Vi ønsker folknene bag Harrys Motorservice alt mulig held og lykke med opstarten af det nye, og håber de kan finde kræfterne til projektet.

Kilde: Statstidende og CVR

Del med en ven

0 personer snakker om “Harrys Motorservice, Konkurs

  1. Ja, alt muligt held og lykke med det!! Det er altid trist når forretninger må dreje nøglen om og folk mister deres levebrød, det hører man desværre alt for tid i de her år.

    Når det så er sagt syntes jeg også lige at jeg vil kommentere udsagnet "Danskernes udenlandshandel og de seneste års generelle afmatning.. ", mest af alt ang. udlandshandel. Jeg hører selv til dem der handler meget på nettet, og sparer en del penge ved det. Hvis det var sådan at vi havde konkurrencedygtige priser i Danmark, var der sikkert heller ikke så mange der benyttede sig af handel via nettet. Men når man sparer 10-20% ved at købe ting i udlandet, ofte også efter at fragten er betalt, hvem vil så ikke benytte sig af det? Jeg har massere af ting, hvor jeg f.eks. har brug for personlig betjening, som jeg køber i danske special forretninger, men ting hvor jeg kan søge info på nettet og finde i udlandet, handler jeg også der hvor jeg kan få den bedste pris – var det ikke det der var meningen med "samarbejde over grænserne" og "vares frie bevægelighed"?

  2. Når jeg køber kvalitet handler jeg i dannevang. Er det dyre varer vil jeg nemmerlig have lov at kunne bytte og brokke mig. Skal jeg bruge en bette dippedut vælger jeg billigste leverandør. Den bliver alligevel bare udsmidt når den fejler.

  3. "Danskernes udenlandshandel og de seneste års generelle afmatning på MC-markedet får skylden"

    Vores udenlandshandel er åbenbart ikke værre for markedet end at de starter nu virksomhed i det ellers mættet MC-marked. Det gør de vel kun fordi de mener de kan holde deres levevej af det.

Skriv et svar

Giver børn en ny start