Harley kan også køre cross - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley kan også køre cross

Tidligere lavede Harley MX maskiner, nu skal de selv opfindes
Tommy Rønn
26/10-2010 kl. 08:45

Tilbage i 1978 fremviste Harley-Davidson stolt nyheden MX 250. En motocrossmaskine med stålstel og 250cc totaktsmaskine med hele 32hk. Maskinen vandt aldrig rigtigt noget vigtigt, specielt grundet en egenvægt 30-35 kg højere end konkurrenterne.

Men amerikanerne var stolte af deres hjemligt producerede MX´er. Og Harley troede så meget på modellen, at de sammensatte et komplet fabriksteam, som dog oftest var håbløst bagefter konkurrenterne. Siden MX 250 er der ikke rigtigt sket noget på MX fronten fra Harley-Davidson.

Og så alligevel.

Ægte Harley-Davidson entusiaster, med jord og mudder under neglene, nægter at opgive det amerikanske mærke når de skal på crossbanerne. Amerikanerne ombygger som vilde, og MX maskiner med den store V2 er ingen undtagelse.

Prøv at se billederne af disse MX ombyggede HD V2 maskiner. Hvor der er vilje er der vej. De er utvivlsomt alle for tunge til at vinde noget, men garanteret ganske underholdende at køre.

Det mest imponerende er dog galningen på videoen her. Her er ingen ombygning foretaget, men der deltages alligevel i crossløb. Noget at en bedrift at sende en tung Milwakee traktor rundt på en crossbane. Det gøres i fin stil og beviser igen, som ved alt motorcyklisme, at manden er vigtigere end maskinen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start