Harley-Davidson entusiaster på toilettet - Tæt på lort
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson tæt på lort

HD på toilettet er tæt på fanatisme
Tommy Rønn
12/08-2011 kl. 16:00

Harley-Davidson har altid været dygtige til afsætning af deres logo-produkter. Der findes næppe nogen andre motorcykel-mærker der er leveringsdygtige i så mange tillægsprodukter.

Er man Harley-Davidson entusiast kan man iklædes alt med det rigtige HD-logo. Lige fra frækt undertøj til tykke vinterjakker.

Men nu knækker filmen måske lidt. Nu kan de ægte HD-entusiaster også klare toiletbesøg, siddende på Harley-Davidson logoet. Om Harley-Davidson har gennemtænkt dette ordentligt ved vi ikke, men nu skal HD-fans altså til at skide på HD. I bogstavligsete forstand.

Vi er også vilde med Harley-Davidson, men deres logo kommer altså ikke på vores toilet.

Del med en ven

0 personer snakker om “Harley-Davidson tæt på lort

  1. Tanken om at klappe sine forfrosne baller på et læderklædt brædt lyder tiltalende nok. Tanken om et 2 år gammelt læderklædt brædt er tæt på at give kvalme!

  2. Det ligner lidt et selvmål? Nu kan man ikke fortænke nogen i at sige højt, hvad de tidligere kun har tænkt: HD – lige til at lukke op og —– – 🙂

  3. 🙂 hegan, så kan det jo undre, at japserne har haft så SKIDE travlt med at efterligne i så mange år.

  4. forskelen er jo nok at japanerne har efterlignet stilen men ikke tekniken, og jo kan godt lide dele af HD stilrn mrn der ikke ligefrem dem der er længst fremme i den tekniske udvikling.

Skriv et svar

Giver børn en ny start