Harley-Davidson for begyndere - 500 cc udvikles
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson for begyndere

500 ccm HD under udvikling
Tommy Rønn
04/09-2013 kl. 09:30

Harley-Davidson President og Chief Operating Officer, Matt Levatich, som MagaCin tidligere har mødt da han var hos MV Agusta, udtaler at en kommende 500 ccm Harley-Davidson er nået til sidste udviklingsfase.

Det betyder at en ny mini Harley-Davidson kommer. Detaljerne er hemmelige men Levatich udtaler at maskinen er “nimble, light-weight, has a low seat-height and supple throttle and braking”. Hvad det så betyder i billedsprog må tiden vise.

Efter alt sandsynlighed skal denne nye 500 ccm Harley-Davidson bygges på Harley´s indiske fabrik.

Matt Levatich fortæller også at Harley-Davidson overvejer opstart af elektriske projekter. Hvordan HD så vil bygge den karakterirske dong.dong lyd i el ved vi ikke.

Del med en ven

0 personer snakker om “Harley-Davidson for begyndere

  1. I begyndelsen vil den nok mestendels være designet for og til salg på det indiske marked. Dér vil den nok ikke blive solgt i millionvis, for de fleste motorcykler i Indien er nede omkring 200 kubik – med visse undtagelser, naturligvis, f.eks. go'e, gamle Royal Enfield. Men en halvliters Harley kan da æde sig ind på Royal Enfields markedsandel i Indien.

    Vi kan så håbe, at HD skæver til KTM og gør en indisk (læs: billigt) produceret motorcykel tilgængelig globalt. HD vil givetvis sælge flere maskiner i hårdt afgiftsplagede Danmark, hvis en 500 cc kan komme længere ned i pris end den mindste Sportster. En lavere vægt kombineret med lav sædehøjde vil også appellere til kvindelige touring og cruising motorcyklister.

    "Dong.dong"-lyd? For mig lyder den klassiske V-motor mere som om den siger "Potato-potato-potato…"

Skriv et svar

Giver børn en ny start