Ironbutt - IBA forkortelse for Iron Butt Association
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Har du verdens sejeste MC-numse?

IBA er en forkortelse for Iron Butt Association. En forening for alle der magter at udsætte deres bag for det mest vanvittige på motorcykel
Tommy Rønn
24/07-2008 kl. 04:56

Kun de hårdeste kan bryste sig af organisationens medlemsskab, som udleverer en nål med foreningens logo til alle der opfylder medlemskravet. Et krav kun de færreste vil udsætte sig selv for.

Minimumskravet for optagelse i foreningen er 1.600 km kørsel på 24 timer. Noget flere motorcyklister fra tidligere tider har opfyldt. Dem der kørte, før autotog og andre hjælpemidler blev opfundet. Dengang turen til Rom skulle overståes hurtigst muligt, og med mindst mulig pause for at spare penge.

Nutidens motorcyklister har fået flere penge, hvorfor mere luksus nu er indblandet, så de meget lange dagsmarcher er forbeholdt de få gale.

Skal det være rigtigt sejt er der 100K klubben. 100K er en del af IronButt, som kræver 100.000 miles, altså 160.000 km, på et år. Små 500 km/dag i et år, klarer kun de færreste personer. Der er desuden ikke mange maskiner der vil være glade for en såden prøvelse.

Se mere om Ironbutt på hjemmesiden http://www.ironbutt.com

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start