Kawasaki vil udvikle kunstig intellingens til motorcykler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Har du talt med din motorcykel i dag?

Snart kan du snakke med din motorcykel. Og den vil forstå dig, som ingen anden.
Mathias B. Høj
08/08-2017 kl. 08:28

“Min kone forstår mig ikke, men min motorcykel gør”. Forvent ikke, at det bliver mindre i fremtiden. 

Kawasaki arbejder med at udvikle en form for kunstig intelligens til motorcykler, i fremtiden. Forstået som et program eller system, som skaber en speciel forbindelse til ejeren, ved at aflæse ejerens følelsesmæssige tilstand, bl.a.via stemmen. Altså, at motorcyklen ikke kun hører hvad du siger, men også hvordan du siger det. Og gennem tiden, vil der komme et større match mellem MC og ejer.

Systemet, med det mundrette navn “Emotion Generation Engine and Natural Language Dialogue System”, gør det muligt at kommunikere med sin MC via tale. Udover at motorcyklen måske vil prøve at lokke dig ned til iskiosken, for enden af vejen med de mange sving, er der også andre fordele. En MC der så at sige, kender sin ejer, kan med moderne sikkerhedsteknologi også reagere bedre på farlige situationer. Eller tale sin ejer til at køre mere fornuftigt, hvis det er dét der skal til.

Nå ja, og det med at konen/kæresten/partneren ikke forstår dig? Det må du altså selv ligge at rode med. Eller spørge motorcyklen til råds.

Kilde: Futurism.com

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start