Svend Jørgensen Taulov vandt 1.000 kr. for analysedeltagelse
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Han vandt 1.000 kr.

Præmien til vinderen blandt analysedeltagerne går til MC rejse
Webmaster
04/01-2014 kl. 15:30

Svend Jørgensen fra Taulov blev vinderen af de 1.000 kr. i præmie, til en af analysedeltagerne i undersøgelsen gennemført i December. Analysen er nu færdig. Mere information findes her

Vinderen er en person der forstår at give motorcyklen motion. Svend kører ca. 16.000 km årligt på motorcykel, og har kørt motorcykel i næsten 40 år. Svend er 67 år.

Han får med sikkerhed brug for pengene, da han p.t. planlægger en længere sommertur på motorcykel. Følgesvenden er en Moto Guzzi California 2002. Turen går mod sydøst, hvilket bl.a. betyder gennem Polen, Slovakiet, Moldavien osv.

Svend søger rejseledsager til sommerturen. Som Svend udtrykker det, skal det helst være en person i samme aldersklasse, så turen kan foregå i ro og mag. Måske har Svend endda penge til at give en øl undervejs, nu han har vundet 1.000 kr.

Så hvis du kunne være interesseret i at gøre Svend følgeskab på sommerens tur, kan du informere Svend om dette i kommentarfeltet herunder.

De næste dage vil resultaterne fra undersøgelsen blive offentliggjort her på siden.

Tillykke til Svend herfra. Og god sommertur.

Del med en ven

0 personer snakker om “Han vandt 1.000 kr.

  1. Tillykke til Svend og god tur sydøstover. Sidste sommer var jeg på samme kanter med JS Rejser – fantastisk tur til billige penge.

Skriv et svar

Giver børn en ny start