Hammerslag over Husqvarna - tilknyttes fremover KTM
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hammerslag over Husqvarna

Husqvarna tilknyttes fremover KTM
CO
02/02-2013 kl. 19:55

Stefan Pierer som i forvejen er dybt involveret i motorcykelindustrien via sit engagement som CEO for KTM, har udvidet sin portefølje i motorcykelbranchen da hans personlige firma – Pierer Industrie AG – har købt Husqvarna af BMW, da den tyske producent fremover ønsker at fokusere på andre segmenter.

KTM ejer i forvejen Husaberg som blev grundlagt af to unge svenske ingeniører, da Husqvarna i 1998 flyttede aktiviteterne fra Sverige til Italien, så de to oprindeligt skandinaviske virksomheder er nu rykket lidt tættere sammen.

Pierer’s målsætning er at fordoble salget af Husqvarna til 20.000 enheder over en femårig periode

Stefan Pierer udtaler at Husqvarna og KTM fremover indgår et samarbejde hvor de som to selvstændigt drevne virksomheder, agter at høste fordelene ved udvikling af en række nye modeller i fællesskab, men at de to mærkers karakteristika vil være vidt forskellige.

Vi ønsker Pierer held og lykke med projektet, og krydser fingre for at de forventede omkostnings reduceringer er lig med aggressiv prissætning af fremtidige KTM og Husqvarna modeller.

Del med en ven

0 personer snakker om “Hammerslag over Husqvarna

  1. hm, måske godt på længere sigt, men nu er der en række nye og interessante Husqvarna mc'er, der bygger på BMW teknik. De vil være outdated meget hurtigt, så de skal på udsalg ellers er der mega værditab til køberenei 2013 og 2014…..

  2. Det virker umiddelbart kortsigtet af BMW. De har fået en Husqvarna model-linie med BMW præg op at stå.

    Det bliver interessant at se hvad KTM vil bruge Husqvarna til. Umiddelbart er der meget overlap i deres programmer og det giver meget lidt mening. Men Måske Husqvarna "bare" skal være den fornuftige og økonomiske lillebror – som f.eks. TR650 ift. 690 Duke

  3. Enig, måske vil KTM bare fjerne en konkurrent eller bedre: at lave luksus KTM'er, og BMW har erkendt at de ikke kan tjene penge på MC der ligger i KTM's kunde felt…..

Skriv et svar

Giver børn en ny start