Lewis Hamilton bekræfter styrt på MotoGP racer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hamilton bekræfter styrt på MotoGP racer

Både Formel 1 køreren og raceren slap uskadt fra hændelsen
Steffen Olesen
16/12-2019 kl. 09:00

Som du kunne læse her på MagaCin for få dage siden, havde den regerende verdensmester i Formel 1 Lewis Hamilton og den mangedobbelte MotoGP champ Valentino Rossi en fantastisk dag, da de for en uges tid siden byttede racere for en dag på Ricardo Tormo banen nær Valencia.

Styrtede Lewis Hamilton?

I artiklen som du finder her, fortalte vi at italienske medier spekulerede i at Lewis Hailton skulle være styrtet på Rossi's MotoGP racer, og nu har Lewis Hamilton i et interview med Sky Sports News' Craig Slater bekræftet, at et mindre uheld rent faktisk fandt sted.

“The bike is so hard to ride,” explained Hamilton. “I had one little spin with it but otherwise brought it back in one piece. I was just step by step learning, but it's a very steep learning curve.”


Stejl indlæringskurve

Cool nok at englænderen står ved hændelsen, og ved samme lejlighed giver udtryk for at der stadig er meget at lære vedrørende kørsel på mc. Men det var ikke kun Lewis Hamilton som var udsat for en stejl indlæringskurve, for træerne voksede heller ikke ind i himlen for Valentino Rossi, der tidligere har kørt en Ferrari Formel 1 racer. Rossi tog nemlig også en snurretur i Formel 1 raceren, men det er heldigvis lidt lettere at holde balance på fire hjul. 

Som du kunne læse her på MagaCin tidligere på ugen, var de to racerkørere imidlertid i rigtig godt humør efter eventen, og der rapporteres ikke om nævneværdige skader på hverken materiel eller kørere.

Hamilton's styrt bekræftet i video

I artiklen tidligere på ugen kunne du se en lille video fra begivenheden, men nu får vi mulighed for at se en lidt længere video, hvor de to racerkørere både kører og drøfter kørslen i og på hinandens køretøjer. Bemærk underteksten omkring 2.43 inde i videoen: The F1 pilot had a small accident on the Yamaha without injuries (and without images).

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start