Britisk Politi overvejer at indsætte Hæren mod MC-tyve
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hæren kan blive sat ind mod britiske MC-tyve

Underbemandet britisk politi ønsker assistance af hæren for at stoppe eksplosion i MC-tyveri
Mathias B. Høj
08/08-2017 kl. 14:43

Tyveri af motorcykler stiger voldsomt i Storbritannien. Alene indenfor sidste år er der registreret 18% stigning i tyveri af motorcykler – og i London er tallet helt oppe på 26%. London var i forvejen hårdt plaget af MC-tyveri, så stigningen er markant.

Tyvene opererer nu ikke kun fra varevogne. Mere kriminalitet kan spores til scooterbander, der også har stået bag flere voldelige overfald. Og også de seneste syreangreb, som flere nyhedsmedier har rapporteret om.

Ifølge Motorcyclenews har kilder antydet, at Politiet overvejer at bede om assistance fra Hæren, da der ifølge Politiet ikke er nok våbenkyndige betjente, efter mange nedskæringer i politikorpset.

Det britiske politi har en politik om ikke at eftersætte scooterbanderne, efter et tragisk dødsfald i 2014, som følge af en jagt. Dette formodes at have givet scooterbanderne yderligere blod på tanden, da risikoen for at blive fanget er lav.

I mellemtiden opfordres britiske motorcykelejere til kun at parkere hvor MC'en fysisk kan låses fast; helst til et jordanker. Gerne et sted med videoovervågning og med en kombination af disklås og kædelås.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start